Δέσποινα Βανδή: Ποιο ήταν το όνομά της, όταν τραγουδούσε κρυφά από τους γονείς της

Δέσποινα Βανδή: Ποιο ήταν το όνομά της, όταν τραγουδούσε κρυφά από τους γονείς της
Η διάσημη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή Panorama Press

Η Δέσποινα Βανδή μιλώντας στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω", αποκάλυψε ενδιαφέρουσες ιστορίες για τη ζωή της και την καριέρα της. Τι είπε για το τραγούδι "Στα 'δωσα όλα".

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν η Δέσποινα Βανδή, η οποία περιέγραψε την καθημερινότητά της στην καραντίνα, λόγω κορονοϊού.

“Είμαι μαμά, είμαι σύζυγος, είμαι κόρη. Μαγειρεύω όλη μέρα, γυμνάζομαι. Οι πρώτες μέρες ήταν διαχειρίσιμες, εκεί κάπου στις 20 μέρες δήλωσα ότι δεν είμαι καλά και άρχισα να περπατάω” ανέφερε η αρχικά για τον εγκλεισμό στο σπίτι η διάσημη τραγουδίστρια.

Έπειτα, η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη νεαρή της ηλικία, για τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι όπως και την αγάπη της για την υποκριτική: “Πρώτα πέρασα Νομική στην Κομοτηνή, μετά ξαναέδωσα και μπήκα Νομική Θεσσαλονίκης. Τον πρώτο χρόνο που πήγα στη Θεσσαλονίκη έκανα διάφορες δουλειές για να στηρίξω οικονομικά την οικογένειά μου. Τραγουδούσα κρυφά από τους δικούς μου και φοβόμουν μην το μάθουν. Το παρατσούκλι μου ήταν Έλλη Μαρά”.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην γνωστή της κόντρα με την Άννα Βίσση: “Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε γνωριστεί και έχουμε κάνει παρέα. Νομίζω ότι αρέσκεται ο κόσμος κάποια στιγμή να χωρίζεται. Ναι, φυσικά θα συνεργαζόμουν μαζί της. Μπορεί να μας δείτε κάποια στιγμή μαζί”.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον σύζυγό της και πρώην ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη: “Ο χαρακτήρας του με γοητεύει μέχρι και σήμερα. Δεν ανακατεύεται στη δουλειά μου, τώρα τον ρωτάω περισσότερο. Μου έλεγε μην τρελαίνεσαι με την επιτυχία, δεν είναι το παν”.

Μάλιστα, για τη σχέση τους μίλησε και ο ίδιος ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο γάμος τους ανακοινώθηκε με τη μορφή διαγγέλματος: “Έχω να πω ότι είναι μία σπουδαία γυναίκα. Την είχα δει πρώτη φορά σε αφίσα και την είδα από πρώτη φορά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο μετά από τρεις μήνες. Κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι περαστικό. Μαγείρευε, την φωνάζω και της λέω να παντρευτούμε”.

Μία ακόμη αποκάλυψη στην οποία προχώρησε η Βανδή ήταν και για το τραγούδι του Φοίβου που απέρριψε και έγινε στη συνέχεια επιτυχία: “Το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου συνδέεται με τον Φοίβο, οπότε ήταν πρωτογενές το υλικό. Υπάρχει ένα τραγούδι που απέρριψα κι έγινε επιτυχία, ήταν με τον Γιώργο Θεοφάνους, ο Θυμός”.

Η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε και στο τραγούδι “Στα ΄δωσα όλα” αποκαλύπτοντας τι είχε συμβεί με τον Ντέμη λίγη ώρα πριν το ηχογραφήσει: “Το ‘Στα ‘δωσα όλα’ μπήκα στο στούντιο και το έγραψα ενώ είχαμε μαλώσει στο τηλέφωνο με τον Ντέμη. Το θυμάμαι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που λέω το τραγούδι θυμάμαι αυτόν τον καβγά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα