Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: "Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδί με τον Ανδρέα"

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου WWW.NDPPHOTO.GR

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα, μίλησε για το παιδί που θα ήθελε να έχει, τη μοναξιά και το ΠΑΣΟΚ.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, μίλησε στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα". Αναφέρθηκε στην επιθυμία της να ασχοληθεί με την πολιτική με σκοπό να προσφέρει στην κοινωνία, στη σχέση της με τον Ανδρέα αλλά και τη θρησκεία.

"Κάποια στιγμή είχα ρωτήσει τον Ανδρέα πως θα έβλεπε την εμπλοκή μου με τα πολιτικά. Μου είπε ότι 'εδώ επιβουλεύονται εμένα, το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται ποτέ να σε δεχτεί'. Θα ήθελα να μπορούσα να δώσω περισσότερα στον κόσμο στον τομέα της ανθρωπιάς, της υγείας, της φτώχειας. Θα ήθελα να κάνω πράγματα για την κοινωνία που δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να τα κάνω", παραδέχεται η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

"Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου. Έχει σφραγίσει τη ζωή μου. Είναι κάτι που και να θέλω, δεν μπορώ να το αποφύγω. Έχω πολλά πράγματα να μου τον θυμίζουν. Κυρίως τα έχω στο μυαλό και στην καρδιά μου", ανέφερε συγκινημένη.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου δεν πιστεύει ότι θα την αγαπήσει άλλος άνθρωπος όπως την αγάπησε ο Ανδρέας. "Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι μαζί του, αλλά οι συνθήκες ήταν δύσκολες τότε".

Ακόμα αναφέρθηκε στην Θεία Κοινωνία κατά την περίοδο της καραντίνας. "Κοινώνησα γιατί δεν πιστεύω ότι από το νερό και το κρασί μπορεί να κολλήσει ο ιός".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παπανδρέου, ΠΑΣΟΚ
SHARE: