Δημήτρης Λιγνάδης: Η Επίδαυρος δεν πρέπει να γίνει ένα πανηγύρι με ό,τι περπατάει και κολυμπάει

Δημήτρης Λιγνάδης: Η Επίδαυρος δεν πρέπει να γίνει ένα πανηγύρι με ό,τι περπατάει και κολυμπάει
Δημήτρης Λιγνάδης Eurokinissi

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης μίλησε στο Πρωινό για το θέατρο, για την ελευθερία των ηθοποιών, αλλά και για το ποιοι θα έπρεπε να είναι στην Επίδαυρο.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος στη Δραματική Σχολή του Εθνικού, κάνει πολύ σωστές τοποθετήσεις και εκθέτει τις σκέψεις του για το θέατρο με πολύ ωραίο τρόπο.

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στον “Βυσσινόκηπος” του Άντον Τσέχωφ στο Θέατρο Δημήτρης Χορν, ενώ σκηνοθετεί την παράσταση “Μαθήματα Πολέμου” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου κατέχει και ένα δυνατό ρόλο.

Ο πολυτάλαντος και πολυπράγμων Δημήτρης Λιγνάδης έχει άποψη για τα καλλιτεχνικά πράγματα και δεν φοβάται να την εκφράσει. Πρόσφατα μίλησε στο Πρωινό και είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε ότι δεν θεωρεί άβατο την Επίδαυρο, αλλά ότι πρέπει να προσέλθεις σ’ αυτήν με ένα δέος, αλλιώς θα σε πετάξει έξω. Δήλωσε, επίσης, ότι η Επίδαυρος δεν πρέπει να γίνει ένα πανηγύρι που να συμπεριλαμβάνει ότι περπατάει και κολυμπάει.

Ακόμη, δήλωσε πως το θέατρο είναι για όλους, αλλά δεν μπορεί να γίνει από όλους, ενώ πιστεύει πως δεν είναι σωστό να κρίνουμε το γιατί κάποιος πήγε ή όχι στην Επίδαυρο, από τη στιγμή που οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν πάει καν στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα