Δύσκολες ώρες για τη Τζένη Χειλουδάκη - Το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο

Η Τζένη Χειλουδάκη
Η Τζένη Χειλουδάκη FACEBOOK: ΤΖΕΝΗ ΧΕΙΛΟΥΔΑΚΗ

Η Τζένη Χειλουδάκη αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας και πως μετά το Πάσχα θα χρειαστεί να αφαιρέσει το στήθος της.

Δύσκολες ώρες περνάει η Τζένη Χειλουδάκη, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Το πρώην μοντέλο, που κατά τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Κρήτη, αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας και πως μετά το Πάσχα θα χρειαστεί να αφαιρέσει το στήθος της.

"Πλάσματά μου πανέμορφα......λοιπόν αρχικά να σας ευχαριστήσω για τα εκατοντάδες ινμποξ σας σχετικά με την υγεία μου.....είχα σκοπό να σας κάνω βιντεακι να σας πω τα νέα αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και έτσι θα σας τα γράψω εδώ.....έχουμε και λέμε και είναι οριστικό...πήρα τις απαντήσεις μετά τον υπέρηχο που έκανα...μετά το Πάσχα θα αφαιρέσω τα στήθη μου......έχω ραντεβού εδώ στο νοσοκομείο και έπειτα στο Παγνη στο Ηράκλειο που θα γίνει το χειρουργείο... .Αθήνα είναι αδύνατο να ανέβω.....έχω τα ζώα μου έχω τη μάνα μου..", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση:

πλασματα μου πανεμορφα......λοιπον αρχικα να σας ευχαριστησω για τα εκατονταδες ινμποξ σας σχετικα με την υγεια...

Δημοσιεύτηκε από τζενη χειλουδακη στις  Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νοσοκομεία, Κρήτη
SHARE:

24Media Network