Έγκυος η ηθοποιός Άννα Μπεζάν – Η αφιέρωση στον σύντροφό της

Έγκυος η ηθοποιός Άννα Μπεζάν – Η αφιέρωση στον σύντροφό της
Άννα Μπεζάν Instagram / @mpezan

Η γνωστή ηθοποιός Άννα Μπεζάν και ο σύντροφός της Δημήτρης Παππάς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η ανάρτησή της στο Instagram.

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η γνωστή ηθοποιός Άννα Μπεζάν, την οποία γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και έπειτα από τους ρόλους της σε τηλεοπτικές σειρές.

Η νεαρή ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα, πάνω στην οποία γράφει “Baby loading”, ενώ κρατά στα χέρια της ένα υπερηχογράφημα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Άννα Μπεζάν κάνει ειδική αναφορά στον σύντροφό της Δημήτρη Παππά, γιο της Χριστίνας Παππά, και εκφράζει την χαρά της για τον ερχομό του μωρού τους.

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την κίνηση της ζωής μέσα μου και σε ευχαριστώ για αυτό @pappasd. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας το μικρό μας αγγελάκι. Σε αγαπώ”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η γνωστή ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και την ενδοοικογενειακή βία που έχει υποστεί.

Η ανάρτηση της Άννας Μπεζάν

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα