Έγκυος ξανά η Κρίσι Τέιγκεν – Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στα social media

Έγκυος ξανά η Κρίσι Τέιγκεν – Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στα social media
Η Κρίσι Τέιγκεν Instagram@chrissyteigen

Ευχάριστα τα νέα για την Κρίσι Τέιγκεν καθώς δύο περίπου χρόνια μετά την τραγική απώλεια και τη διακοπή της κύησής της στον 5ο μήνα, είναι και πάλι έγκυος. Περιμένει το τρίτο της παιδί.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κρίσι Τέιγκεν και ο σύζυγός της Τζον Λέτζεντ, καθώς δύο περίπου χρόνια μετά την τραγική εξέλιξη με τη διακοπή της κύησης στον 5ο μήνα, ετοιμάζονται να γίνουν για τρίτη φορά γονείς.

Η 36χρονη συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και γνωστό μοντέλο μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους ακόλουθούς της στο Instagram, δημοσιεύοντας μία σειρά φωτογραφιών στις οποίες φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ η ίδια ποζάρει με εσώρουχα.

“Τα τελευταία χρόνια ήταν τουλάχιστον μια θολούρα συναισθημάτων, αλλά η χαρά έχει γεμίσει ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας“, έγραψε αρχικά η Τέιγκεν στη μακροσκελή ανάρτησή της για να συμπληρώσει αμέσως: “Μετά από δισεκατομμύρια προσπάθειες, άλλο ένα μωρό έρχεται. Σε κάθε ραντεβού έλεγα στον εαυτό του, ‘εντάξει αν είναι υγιές σήμερα θα το ανακοινώσω’, αλλά μετά αναπνέω με ανακούφιση ακούγοντας έναν καρδιακό παλμό και αποφάσισα ότι είμαι πολύ νευρική ακόμα”.

Το μοντέλο μοιράστηκε ότι εξακολουθεί να αισθάνεται δισταγμό δεδομένου του χαμού του τρίτου παιδιού της, τον Οκτώβριο του 2020, τονίζοντας ωστόσο πως μέχρι στιγμής όλα κυλάνε πολύ καλά.

“Δεν νομίζω ότι θα φύγω ποτέ από ένα ραντεβού που ο ενθουσιασμός θα υπερισχύει από τη νευρικότητα, αλλά μέχρι στιγμής, όλα είναι τέλεια και όμορφα και αισθάνομαι αισιόδοξη και καταπληκτικά. Εντάξει, ήταν πολύ δύσκολο να το κρατήσω για τόσο καιρό!”.

Τον Οκτώβριο του 2020 και ενώ η Τέιγκεν βρισκόταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της στο τρίτο της παιδί με τον διάσημο τραγουδιστή, απέβαλε, με την ίδια να πραγματοποιεί μια σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων έγραψε πως έχασε το μωρό της και δημοσίευσε φωτογραφίες της από την κλινική.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η 34χρονη Κρίσι να κλαίει στην άκρη του κρεβατιού της κλινικής, ενώ σε άλλες αγκαλιάζει το μωρό που έχασε μαζί με τον σύζυγό της.

Στην ανάρτησή της, που ραγίζει καρδιές, είχε γράψει:

Είμαστε σοκαρισμένοι και βυθισμένοι σε ένα είδος πόνου που δεν έχουμε νιώσει ποτέ πριν. Δεν μπορέσαμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις μεταγγίσεις αίματος. Δεν ήταν αρκετό. Ποτέ δεν αποφασίζουμε για τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία δυνατή στιγμή μετά τη γέννησή τους, λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά, για κάποιο λόγο, αρχίσαμε να ονομάζουμε αυτόν τον μικρούλη, Τζακ. Έτσι θα είναι πάντα ο Τζακ για εμάς. Ο Τζακ δούλεψε τόσο σκληρά για να είναι μέρος της μικρής μας οικογένειας, και θα είναι, για πάντα. Στον Τζακ μας – Λυπάμαι που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου ήταν γεμάτες με τόσες πολλές επιπλοκές, που δεν μπορούσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε πάντα.”

Σας ευχαριστώ όλους όσους μας στέλνουν θετική ενέργεια, σκέψεις και προσευχές. Αισθανόμαστε όλη την αγάπη σας και σας εκτιμούμε πραγματικά. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα υπέροχα μωρά μας Luna και Miles, για όλα τα καταπληκτικά πράγματα που μπορέσαμε να ζήσουμε. Αλλά κάθε μέρα δεν είναι λιακάδα. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή μας, θα θρηνήσουμε και θα κλάψουμε. Αλλά θα αγκαλιάσουμε και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλο ακόμα πιο πολύ και θα το ξεπεράσουμε”, πρόσθεσε η Κρίσι Τέιγκεν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα