Είναι πολλά τα λεφτά Justin. Ο λόγος που ο Bieber άνοιξε και πάλι το Instagram

Είναι πολλά τα λεφτά Justin. Ο λόγος που ο Bieber άνοιξε και πάλι το Instagram

Τι κι αν ορκίστηκε να "κόψει λάσπη", να μην ξαναποστάρει τίποτα στους αχάριστους θαυμαστές του που επιδίδονται σε κακόβουλα σχόλια; Ένα "Sorry" (ΔΕΝ) είπε και άρχισε πάλι τις selfie χωρίς μπλούζα

"Θα κάνω το λογαριασμό μου απόρρητο αν δεν σταματήσετε το μίσος. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, αν είστε πραγματικά φαν δεν μπορείτε να είσαι τόσο κακοί με ανθρώπους που μου αρέσουν" έγραφε τον περασμένο Αύγουστο ο Justin Bieber που δεν άντεχε τα αρνητικά σχόλια, αλλά και τις πικρόχολες ανταλλαγές αναρτήσεων με την πάλαι ποτέ αγαπημένη του Selena Gomez. Όπερ και εγένετο! Για μήνες ολόκληρους οι Beliebers έμειναν χωρίς ενημέρωση, τουλάχιστον από το instagram και κυρίως χωρίς selfie του ινδάλματός τους. Όπως πολλοί βέβαια υπέθεταν από την αρχή, αυτό δεν κράτησε και πολύ. Καθότι, τη δόξα πολύ εμίσησαν, το χρήμα όμως ουδείς!

Το πρώτο πράγμα που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του τραγουδιστή, έπειτα από μήνες, ήταν το διαφημιστικό σποτ με πρωταγωνιστή τον ίδιο φυσικά για κάποιο "έξυπνο" ρολόι. Όπως και να 'χει, 77 εκατ. ακόλουθοι είναι εξ ορισμού ένα διευρυμένο κοινό για να "πιάσουν τόπο" τα χρήματα που έλαβε για τη διαφήμιση.

Δεύτερο ποστ στη σειρά, μετά την instagram-απαγόρευση... η ανακοίνωση των ημερομηνιών της νέας του περιοδείας που ξεκινά στις 15 του Φλεβάρη. Αν και αυτό κάποιοι το αποκαλέσουν σύμπτωση, θα πρέπει να προσθέσουμε πως πρόκειται για "σατανική" (σύμπτωση).

Αφού έγινε το απαραίτητο promo λοιπόν, ο Καναδός ξεκίνησε τις αγαπημένες στους θαυμαστές του selfies, κατά προτίμησε χωρίς μπλούζα. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε. Ποιος θυμάται τον επαναστάτη των social media και υποστηρικτή της ψυχικής ηρεμίας και ακεραιότητας όταν στη μέση "παίζουν" χειροπιαστά συμφέροντα; Ε;

SOO MUCH CONTENT

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Justin Bieber (@justinbieber) στις

SHARE: