Ειρήνη Καζαριάν: Ο δικηγόρος της μιλά για το "ροζ βίντεο"

Ειρήνη Καζαριάν: Ο δικηγόρος της μιλά για το "ροζ βίντεο"

Το όνομα της Ειρήνης Καζαριάν, της μεγάλης νικήτριας του GNTM, συνδέθηκε τις τελευταίες μέρες με ένα επίμαχο βίντεο. Ο δικηγόρος της μιλά για τη νομική διαδικασία που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Μετά από δημοσίευμα που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες και που θέλει την Ειρήνη Καζαριάν, νικήτρια του ριάλιτι μόδας Greece's Next Top Model, να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο, η ίδια αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η αδερφή του μοντέλου, Μαρία Καζαριάν, με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διέψευσε τη συμμετοχή της αδερφής της στο ερωτικό βίντεο και τόνισε ότι ήδη έχει κινηθεί νομικά.

Ο δικηγόρος της Ειρήνης Καζαριάν, Γιώργος Τζήκας, μίλησε στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα" της Σίσσυς Χρηστίδου και ξεκαθάρισε πως το πρόσωπο του επίμαχου βίντεο δεν είναι η Ειρήνη και ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα της προσάπτουν.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, η Ειρήνη δεν έχει σκοπό να διεκδικήσει χρήματα, ωστόσο, επιζητά να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή της και γι’ αυτό θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες προκειμένου να συμβεί αυτό.

Αν, λοιπόν, η αντίπαλη πλευρά δεν προβεί σε κάποια κίνηση, η Ειρήνη θα καταθέσει αγωγή για ηθική βλάβη, ασφαλιστικά μέτρα και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Next Top Model, GNTM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ειρήνη Καζαριάν: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για το "ροζ βίντεο"

Η Ειρήνη Καζαριάν μιλά για το bullying που δέχτηκε: Με φώναζαν κουκουβάγια

GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν - Ο μεγάλος τελικός, η βαθμολογία και τα τεχνικά προβλήματα

SHARE: