Ειρήνη Καζαριάν: Η απόλυτη μεταμόρφωση – Οι γυμνές φωτογραφίες και η ζωή μετά το GNTM

Ειρήνη Καζαριάν: Η απόλυτη μεταμόρφωση – Οι γυμνές φωτογραφίες και η ζωή μετά το GNTM

Από αουτσάιντερ, ανερχόμενο "διαμάντι" της πασαρέλας - Θυμηθείτε την πρώτη οντισιόν της Ειρήνης Νουνέ Καζαριάν στο GNTM - Η 21χρονη μίλησε για τα επόμενα πλάνα της στα οποία είναι το να αγοράσει σπίτι.

Ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ αλλά τελικά το βράδυ της Τετάρτης η Ειρήνη Καζαριάν αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του GNTM με 162 ψήφους.

Η νικήτρια του GNTM εκτός από το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ κέρδισε και ένα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο εξωτερικό και έτσι ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τη Γερμανία, απ’ όπου αποσκοπεί να ξεκινήσει διεθνή καριέρα.

Ο κύκλος της τηλεοπτικής “πασαρέλας” έκλεισε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με την επιτροπή να ανακοινώνει live πως GNTM είναι η Ειρήνη Καζαριάν.

Η 21χρονη Ειρήνη Νουνέ Καζαριάν, όπως είναι το πλήρες όνομά της, μίλησε μετά τη νίκη της στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και αποκάλυψε τα σχέδιά της.

 

“Θα πάρω ένα αμάξι και θα νοικιάσω ένα σπίτι να ζήσω και εγώ μόνη μου. Είμαι 21. Θα πάω Γερμανία να ξεκινήσω την καριέρα μου. Ο στόχος μου είναι να κάνω επίδειξη και φωτογραφίσεις στη Νέα Υόρκη. Δεν υπάρχει κάποιος στη ζωή μου. Δεν έχω κάποιον. Δεν ξέρω αν θα ήθελα τώρα αγόρι. Εγώ είμαι πάντα ό,τι τύχει. Ό,τι γίνει θα γίνει για το καλό μου. Τώρα περιμένω. Δε βιάζομαι ούτε έχω στο μυαλό μου, θέλω άντρα, θέλω άντρα”, είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η ίδια έριξε τα “καρφιά” της στην Εύη Ιωαννίδου.

Με αφορμή τη μεγάλη της νίκη, θυμηθείτε την πρώτη της οντισιόν τέσσερις μήνες πριν:

Η αρμενικής καταγωγής Ειρήνη Νουνέ, κατάφερε να κερδίσει τους κριτές εξ αρχής, Βίκυ Καγιά, Αγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της, και έτσι απέσπασε τέσσερα “ναι”.

Παρακάτω, με την αδερφή της Μαρία, η οποία διαχειριζόταν τον λογαριασμό της Ειρήνης όσο εκείνη ήταν στο “σπίτι” του show. Η ίδια η Μαρία εργάζεται ως bar woman και έχει πάνω από 37.000 followers στο δικό της λογαριασμό.

Η νεαρή πάντως είχε γίνει viral στο διαδίκτυο λίγο καιρό πριν όταν ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες της από διαφήμιση γνωστής μάρκας εσωρούχων που αναδεικνύουν την πλέον σέξι πλευρά της.

 

 

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα