Έκλεισε ο λογαριασμός του Ξιαρχό στο Instagram

Έκλεισε ο λογαριασμός του Ξιαρχό στο Instagram
Ο Τάσος Ξιαρχό Instagram / @tasosxiarcho

Έκλεισε ο λογαριασμός του Τάσου Ξιαρχό στο Instagram, γεγονός που φέρεται να προκύπτει ως αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής που δέχτηκε για τα χλευαστικά του σχόλια.

Τα χλευαστικά και υποτιμητικά σχόλια του Τάσου Ξιαρχό προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα με γυναίκες και άντρες να “ακυρώνουν” τον χορογράφο.

Η κοινωνική κατακραυγή ήταν αποτέλεσμα των απαράδεκτων σχολιασμών του αναφορικά με τις ενδυματικές επιλογές και τα κιλά μιας γυναίκας που καθόταν δίπλα του σε εστιατόριο. Συγκεκριμένα σε Instastory που δημοσίευσε ανέφερε: “Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε” και βιντεοσκοπεί γελώντας την κοπέλα – φυσικά χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η κατακριτέα συμπεριφορά του χορογράφου είχε ως αποτέλεσμα να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του στο Instagram. Το γεγονός μπορεί να αποτελεί είτε απόφαση του ίδιου, προκειμένου να “ξεφύγει” από τις επικρίσεις που δέχεται είτε αποτέλεσμα αναφορών που είναι πιθανό να δέχτηκε.

Σε κάθε περίπτωση, το πρόσωπο που έδειξε προκάλεσε δικαίως οργισμένες αντιδράσεις, με πολλούς να σταματούν να τον ακολουθούν στα social media και ακόμα περισσότερους να εκφράζουν ανοιχτά τη συμπαράστασή τους στην νεαρή κοπέλα που έπεσε θύμα διαπόμπευσης.

Νεώτερη ενημέρωση: Ο λογαριασμός ενεργοποιήθηκε εκ νέου, μετά από περίπου μια ώρα που παρέμεινε διαγραμμένος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα