#οριζοντιες_ριγες: Η συλλογική απάντηση στην αθλιότητα του Τάσου Ξιαρχό

#οριζοντιες_ριγες: Η συλλογική απάντηση στην αθλιότητα του Τάσου Ξιαρχό
#οριζοντιες_ριγες twitter

Μέσω του hashtag #οριζοντιες_ριγες, γυναίκες και άνδρες στέλνουν ηχηρό μήνυμα προς τον Ξιαρχό, δηλώνοντας πως θα φορούν ό,τι θέλουν, όσα κιλά και αν είναι. Μεταξύ αυτών η Σίσσυ Χρηστίδου, η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Σε διαδικτυακό κίνημα έχουν εξελιχθεί τις τελευταίες ώρες οι δικαιολογημένες αντιδράσεις για την επίθεση που εξαπέλυσε ο Τάσος Ξιαρχό κατά νεαρής σε εστιατόριο, διαπομπεύοντάς τη στο Instagram για τα κιλά και τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Ο χορογράφος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ένα βίντεο στο οποίο σχολιάζει αρνητικά τα κιλά μιας κοπέλας που κάθεται σε κοντινό του τραπέζι σε εστιατόριο, καθώς και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει.

“Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε”, ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος έπειτα γυρνάει την κάμερα προς την κοπέλα και καταγράφει τις κινήσεις της, χωρίς, φυσικά, την άδειά της.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό σε νέο του story ενημέρωσε τους ακόλουθούς του ότι βρίσκεται στο μπάνιο του καταστήματος, καθώς η κοπέλα την οποία τραβούσε βίντεο προηγουμένως, αντιλήφθηκε πως την κορόιδευε και έφυγε από το εστιατόριο. Σε αμέσως επόμενο βίντεο, ο ίδιος γελάει με την παρέα του για το “κατόρθωμά” τους.

Η συμπεριφορά του Τάσου Ξιαρχό, προκάλεσε την οργή της κοινής γνώμης, με τους χρήστες του Twitter να κάνουν λόγο για ρατσισμό, αλλά και για παράνομη βιντεοσκόπηση.

Μετά το σάλο και τα δικαιολογημένα σχόλια που δέχτηκε, ο Τάσος Ξιαρχό επιχείρησε να απολογηθεί, αποδίδοντας την ενέργειά του στον… αυθορμητισμό του.

Ακολουθεί το μήνυμά του στο Instagram:

“Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρόλα αυτά, δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε, όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές, όμως νομίζω δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ”.

Σε επόμενο στόρι, ο χορογράφος δε δίστασε να προχωρήσει και σε… δημοσκόπηση, ρωτώντας τους ακολούθους του αν εκείνοι έχουν ποτέ χλευάσει κάποιον για την εμφάνισή του, μάλλον σε μια αποτυχημένη προσπάθειά του να δικαιολογηθεί και να τα… μαζέψει!

Δείτε παρακάτω την προκλητική του ανάρτηση:

instagram @tasosxiarho

Μέσω του hashtag #οριζοντιες_ριγες πολλοί θέλησαν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς τον Ξιαρχό, δηλώνοντας πως θα συνεχίσουν να φορούν ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν, όσα κιλά και αν είναι.

Μεταξύ αυτών η Σίσσυ Χρηστίδου, η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Ζαρίφη, οι οποίες προχώρησαν σε αντίστοιχες αναρτήσεις, φορώντας τα αγαπημένα τους ριγέ μπλουζάκια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα