ΤΑΣΟΣ ΞΙΑΡΧΟ

Ο Τάσος Ξιαρχό

Τάσος Ξιαρχό: Συγκλονίζει η κοπέλα που στοχοποιήθηκε - "Μένω στο σπίτι, να ηρεμήσω"

Η κοπέλα που στοχοποίησε ο Τάσος Ξιαρχό για τις ενδυματολογικές επιλογές και τα κιλά της, καλεί τον χορογράφο να της ζητήσει συγγνώμη και τον συμβουλεύει να δεχτεί βοήθεια από ειδικούς.

Ο Τάσος Ξιαρχό

Έλενα Ακρίτα σε Ξιαρχό: "Ευτυχώς ζούμε στην εποχή που η Δανάη Μπάρκα κάνει εκπομπή"

Η Έλενα Ακρίτα στο 3ο Podcast της παίρνει θέση για το δημόσιο body shaming που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό και το κίνημα της ριγέ μπλούζας και εξηγεί γιατί το θέμα της χονδροφοβίας είναι πιο σοβαρό από όσο νομίζουμε.

Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Ο Βασιλακόπουλος, οι φαρμακευτικές και ο Ξιαρχό στην εποχή της Δανάης Μπάρκα

Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Ο Βασιλακόπουλος, οι φαρμακευτικές και ο Ξιαρχό στην εποχή της Δανάης Μπάρκα

Η Έλενα Ακρίτα στο 3ο επεισόδιο του Podcast, θέτει μια σειρά ερωτήματα στον Θ. Βασιλακόπουλο, μιλά για τη θετική δύναμη του διαδικτύου και νιώθει ευλογημένη που ζούμε σε μια εποχή που τσακίζει τα στερεότυπα ετών.

 #οριζοντιες_ριγες

#οριζοντιες_ριγες: Η συλλογική απάντηση στην αθλιότητα του Τάσου Ξιαρχό

Μέσω του hashtag #οριζοντιες_ριγες, γυναίκες και άνδρες στέλνουν ηχηρό μήνυμα προς τον Ξιαρχό, δηλώνοντας πως θα φορούν ό,τι θέλουν, όσα κιλά και αν είναι. Μεταξύ αυτών η Σίσσυ Χρηστίδου, η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Τάσος Ξιαρχό

Οργή για τον Τάσο Ξιαρχό: Χλεύασε κοπέλα για τα κιλά της και εκείνη έφυγε από εστιατόριο

Τα social media καταδικάζουν τον Τάσο Ξιαρχό για το απαράδεκτο βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του. Διαπόμπευσε άγνωστη κοπέλα, σχολιάζοντας το βάρος και τα ρούχα της, "αναγκάζοντάς" την να φύγει από το μαγαζί. Η απάντησή του.