Οργή για τον Τάσο Ξιαρχό: Χλεύασε κοπέλα για τα κιλά της και εκείνη έφυγε από εστιατόριο

Οργή για τον Τάσο Ξιαρχό: Χλεύασε κοπέλα για τα κιλά της και εκείνη έφυγε από εστιατόριο
Τάσος Ξιαρχό Instagram / @tasosxiarho

Τα social media καταδικάζουν τον Τάσο Ξιαρχό για το απαράδεκτο βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του. Διαπόμπευσε άγνωστη κοπέλα, σχολιάζοντας το βάρος και τα ρούχα της, "αναγκάζοντάς" την να φύγει από το μαγαζί. Η απάντησή του.

Σε μια απαράδεκτη και απολύτως κατακριτέα κίνηση προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό στα social media, ο οποίος έκανε δημόσια bullying και body shaming σε μια άγνωστη κοπέλα, διαπομπεύοντάς την στους ακόλουθούς του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός χορευτής και influencer, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ένα βίντεο στο οποίο σχολιάζει αρνητικά τα κιλά μιας κοπέλας που κάθεται σε κοντινό του τραπέζι σε εστιατόριο, καθώς και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει.

“Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε”, ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος έπειτα γυρνάει την κάμερα προς την κοπέλα και καταγράφει τις κινήσεις της, χωρίς, φυσικά, την άδειά της.

Έπειτα, ο Τάσος Ξιαρχό σε νέο του story ενημερώνει τους ακόλουθούς του ότι βρίσκεται στο μπάνιο του μαγαζιού, γιατί η κοπέλα την οποία τραβούσε βίντεο προηγουμένως, αντιλήφθηκε πως την κορόιδευε και έφυγε από το εστιατόριο. Σε αμέσως επόμενο βίντεο, ο ίδιος γελάει με την παρέα του για το “κατόρθωμά” τους.

Η αδιανόητη συμπεριφορά του Τάσου Ξιαρχό, προκάλεσε την οργή της κοινής γνώμης, ενώ το Twitter μετρά ήδη δεκάδες σχόλια που κάνουν λόγο για ρατσισμό, αλλά και για παράνομη βιντεοσκόπηση. Τα σχετικά βίντεο κυκλοφορούν ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως και το μήνυμα που του έστειλε η κοπέλα ζητώντας του τον λόγο.

Τα σχόλια στο Twitter:

Η απάντησή του:

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε στα social media, ο Τάσος Ξιαρχό επιχείρησε να απολογηθεί, αποδίδοντας την άθλια ενέργειά του στον… αυθορμητισμό του.

Το μήνυμά του στο Instagram:

“Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρόλα αυτά, δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε, όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές, όμως νομίζω δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα