Έλενα Ακρίτα για Βανδή-Μπισμπίκη: “Αφήστε τους ανθρώπους να χαρούν τον έρωτά τους”

Έλενα Ακρίτα για Βανδή-Μπισμπίκη: “Αφήστε τους ανθρώπους να χαρούν τον έρωτά τους”
Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή σε έξοδό τους Michael Gohl / ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKIS PRESS

Η Έλενα Ακρίτα, στο 7ο Podcast της στο NEWS 24/7, σχολιάζει το πώς οι δημοσιογράφοι προβάλλουν το ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, συντηρώντας το φαινόμενο της κλειδαρότρυπας.

Πότε θα σταματήσει το φαινόμενο της κλειδαρότρυπας και όσων μπαίνουν στα σπίτια και στα κρεβάτια των ανθρώπων για να δουν τι κάνουν και πώς το κάνουν;

Πιστή στο ραντεβού με τους ακροατές της, η Έλενα Ακρίτα επέστρεψε για ακόμη μία εβδομάδα, με το έβδομο κατά σειρά επεισόδιο του Podcast της στο NEWS 24/7, Έλενα Ακρίτα – The Podcast και σε αυτό παίρνει θέση, μεταξύ άλλων, για τον τρόπο που οι δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν το ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, τονίζοντας ότι δεν πέφτει λόγος σε κανέναν για το τι κάνει ένα ζευγάρι και πως θα πρέπει να τους αφήσουμε ελεύθερους να χαρούν τον έρωτά τους.

“Μπορείτε να αφήσετε κάποτε ήσυχους την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, σας παρακαλώ πάρα πολύ; Όχι γιατί είμαι κολλητή με την Βανδή, ούτε είμαι της γούνας τους μανίκι, αλλά δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί συντηρείται αυτή η κλειδαρότρυπα που μπάινει μέσα στα σπίτια και στα κρεβάτια των ανθρώπων για να δουν τι κάνουν, πώς το κάνουν, αν είναι καλά, αν δεν είναι καλά, αν αγαπιούνται, αν φιλιούνται, αν τσακώνονται, αν χωρίζουν”, ανέφερε αρχικά η Έλενα Ακρίτα στο έβδομο Podcast της στο NEWS 24/7.

“Αυτό το πράγμα έχει πάρει κάποιες διαστάσεις φαινομένου τώρα, με το ειδύλλιο ενός πολύ δημοφιλούς ζευγαριού. Και βγήκανε και έβλεπα έγκριτες ή και “έγκριτες” εφημερίδες να γράφουν για παράδειγμα “τον είχε απατήσει τον Ντέμη Νικολαΐδη;”, “μήπως δεν τον είχε απατήσει;”. Τι σας νοιάζει; Γιατί σας πέφτει λόγος τι κάνουν ο άλλος στη ζωή του;”, συνέχισε η διακεκριμένη δημοσιογράφος, τονίζοντας:

“Αφήστε τους ανθρώπους να χαρούν τον έρωτά τους. Αφήστε τους ανθρώπους να γλεντήσουνε την αγάπη που συναντάνε ο ένας βαθιά μέσα στα μάτια του άλλου, αφήστε τους να πάνε τα ταξίδια τους, να περπατήσουν χέρι χέρι στους δρόμους, να περπατήσουν στα ταξίδια της ψυχούλας τους. Αφήστε τους ελεύθερους. Είναι μεγάλη ευλογία ο έρωτας. Είναι σπάνιο πράγμα ο έρωτας. Αφήστε τους. Δώστε τους την ευχή σας αφού θεωρείτε ότι σας πέφτει κάποιος λόγος. Αλλά σας παρακαλώ πάρα πολύ, μην ασχολείστε. Να είναι καλά, να είναι γεροί και όλα βρίσκουν τον δρόμο τους”.

“Εγώ, Δέσποινα και Βασίλη, σας αγαπάω, σας πάω και σας εύχομαι να έχετε μια καλή ζωή. Στον Βασίλη έχω και μια μεγαλύτερη αδυναμία, γιατί όταν κάναμε με τον Γιώργο Κυρίτση τα “Μυστικά της Εδέμ”, πρωταγωνιστούσε και έκανε μια πολύ μεγάλη επιτυχία μαζί μας. Να είστε καλά αγαπούλες μου και να χαίρεστε ο ένας τον άλλον”, κατέληξε η Έλενα Ακρίτα.

Κάνε subscribe στο Έλενα Ακρίτα – The Podcast, στο Spotify για να έχεις την ευκαιρία να ακούσεις πρώτος το επόμενο επεισόδιο που έρχεται κάθε Τετάρτη, αποκλειστικά από το NEWS 24/7.

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Apple Podcasts, Google Podcasts.

Διάβασε την Έλενα Ακρίτα και στη στήλη της στο NEWS 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα