Έλενα Χριστοπούλου: “Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαμε 5 ευρώ για να φάμε μία πίτσα”

Έλενα Χριστοπούλου: “Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαμε 5 ευρώ για να φάμε μία πίτσα”
Η Έλενα Χιστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου papadakispress

Η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε στις δύσκολες εποχές που πέρασε και συγκεκριμένα σε μια περίοδο που με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου "είχαν πέντε ευρώ να πάρουν να φάνε μία πίτσα".

Η Έλενα Χριστοπούλου κάθισε στον καναπέ του “Στούντιο 4” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες οικονομικές περιόδους που βίωσε και τη φιλία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. “Η τηλεόραση ήρθε στη ζωή μου σαν δώρο εξ’ ουρανού” ανέφερε.

“Με έσωσαν οι άνθρωποι του GNTM και το Star, γιατί ήμουν οικονομικά ράκος, μηδέν εις το πηλίκον, και ήρθε αυτό στη ζωή μου σαν δώρο εξ’ ουρανού. Μετά μου άνοιξε και μία σχέση με την τηλεόραση φανταστική. Με διαφημίσεις και χρήματα που έρχονται. Μου έδωσε ανάσα! Μετά το GNTM, ανέπνευσα.

Δεν έχω υπάρξει ποτέ με αρκετά χρήματα. Προέρχομαι από μία οικογένεια που δούλευε μόνο ο μπαμπάς μου και εγώ πάντα πάλευα, αλλά ωραία ήταν και τότε. Χρέη ευτυχώς δεν είχα.

Αυτό που έχει πει και η Ηλιάνα πρόσφατα, είχαμε πέντε ευρώ να πάρουμε να φάμε μία πίτσα. Καθόμασταν μπροστά σε μία μικρή τηλεόραση και όλα αυτά είναι πριν τέσσερα-πέντε χρόνια, δεν είναι τόσο παλιά” σημείωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα