Ελένη Φουρέιρα: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του σκύλου της

Ελένη Φουρέιρα: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του σκύλου της
Η Ελένη Φουρέιρα με τον σκύλο της Instagram @foureira

"Σ’ ευχαριστώ για τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου που μου χάρισες!! Οκτώ χρόνια μαζί σου η ζωή μου έγινε καλύτερη, εσύ με έκανες καλύτερη", έγραψε μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Η Ελένη Φουρέιρα με μια συγκινητική ανάρτηση το απόγευμα της Τρίτης 23/2 θέλησε να αποχαιρετήσει το σκυλάκι της τη Μαιμού, το οποίο έφυγε από τη ζωή.

Η καλλιτέχνιδα ανήρτησε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, αλλά και φωτογραφίες με την ίδια αγκαλιά με τον σκύλο της, γράφοντας πως πονάει η καρδιά της για αυτή την απώλεια, τονίζοντας πως για οκτώ χρόνια η ζωή της έγινε καλύτερη δίπλα στον τετράποδο φίλος της.

“Πονάει η καρδιά μου που δεν θα σε ξανά χαϊδέψω , που δεν θα σε ξανά δω , που δεν θα με περιμενεις να έρθω , που δεν θα σε ξανά φωνάξω κ να ερθεις τρεχοντας ! Σ’ ευχαριστώ για τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου που μου χάρισες!! Οκτώ χρόνια μαζί σου η ζωή μου έγινε καλύτερη, εσυ με εκανες καλύτερη ! θα σ’ αγαπώ για πάντα δεν θα σε ξεχάσω ποτέ! σ ευχαριστώ για όλα”, έγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της τραγουδίστριας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα