Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει αγκαλιά με τον 2 μηνών γιο της και “λιώνει” το Instagram

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει αγκαλιά με τον 2 μηνών γιο της και “λιώνει” το Instagram
Φουρέιρα instagram @foureira

Ο νονός του μωρού της Ελένης Φουρέιρα, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της τραγουδίστριας, η οποία κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της. Δείτε το στιγμιότυπο.

Ευτυχισμένη μανούλα είναι η Ελένη Φουρέιρα, η οποία πριν από περίπου 2 μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η διάσημη pop star έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις τους τελευταίους μήνες, αφιερώνοντας χρόνο στον νεογέννητο γιο της, ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή σε μερικές εβδομάδες, καθώς αναμένεται να πραγματοποιήσει μια μεγάλη περιοδεία, που θα τιτλοφορείται “Eleni Foureira – Reborn Tour, Summer 2023”.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (08/04), ο στενός φίλος της γνωστής τραγουδίστριας Πέτρος Τσαπαρδώνης, ο οποίος θα είναι ο νονός του μωρού, μίλησε μαζί της με βίντεο κλήση και δημοσίευσε στα stories του στο Instagram ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο η Ελένη Φουρέιρα κρατά αγκαλιά τον γιο της, με τον ίδιο να γράφει “I’m in love”.

Φυσικά, πρόσθεσε ένα emoji – καρδούλα για να κρύψει το πρόσωπο του μωρού, ενώ τη γλυκιά φωτογραφία μοιράστηκε στα social media και η τραγουδίστρια.

Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με τον γιο της

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα