Ελένη Καστάνη: "Γύριζα δύο σειρές ταυτόχρονα. Ήμουν έγκυος κι έχασα το παιδάκι"

Ελένη Καστάνη στο Dot
Ελένη Καστάνη στο Dot YOUTUBE

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις σειρές "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή", "Βαρβαρότητες", "Δις εξαμαρτείν", "Δυο Ξένοι" και αποκάλυψε πολλά ευχάριστα, αλλά και δυσάρεστα γεγονότα που θυμάται.

Η Ελένη Καστάνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και γύρισε τον χρόνο πίσω, μιλώντας για τις σειρές που έχει παίξει και για τις δουλειές που έχουν στιγματίσει την καριέρα της.

Μέσα από τις αναμνήσεις της, τις οποίες μοιράστηκε στην κάμερα, αναφέρθηκε και σε γεγονότα τα οποία δεν γνώριζε το ευρύ κοινό, είτε ευχάριστα είτε πολύ δυσάρεστα.

ADVERTISING

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις σειρές "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή", "Βαρβαρότητες", "Δις εξαμαρτείν", αλλά και για σίριαλ που έκανε guest εμφανίσεις, όπως οι "Δυο Ξένοι".

Ένα από τα άσχημα γεγονότα που θυμήθηκε, ήταν το ότι είχε χάσει ένα παιδί που κυοφορούσε σε μια πιεστική περίοδο στην τηλεόραση για εκείνη. Όπως είπε:

"Έκανα γυρίσματα για τις Βαρβαρότητες στον ΑΝΤ1 και ταυτόχρονα για το Δις Εξαμαρτείν στον Mega. Έχω και κάτι που θυμάμαι, που δεν είναι τόσο ευχάριστο. Τότε ήμουν έγκυος κι έχασα εκείνο το παιδάκι θυμάμαι. Κουραζόμουν πάρα πολύ και τελικά… Μάλλον δεν έπρεπε να το κάνω ταυτόχρονα με το άλλο".

Για τους "Δυο Ξένους" που είχε κάνει guest, είπε:

"Στους Δύο Ξένους με φώναξε ο Αλέξανδρος Ρήγας για να κάνω την πρώτη σκηνή και να τους φέρω γούρι. Έκανα μόνο μία σκηνή, ήμουν μαθήτρια του συγχωρεμένου του Νίκου Σεργιανόπουλου".

Όσο για το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;", δήλωσε:

"Σταμάτησε, δεν ολοκληρώθηκε και άφησε μέσα μουένα τεράστιο κενό. Έως και κατάθλιψη έπαθα που σταμάτησε. Αυτό που θυμάμαι έντονα και μου το λέει ακόμα ο κόσμος όλος, είναι το "Έλα, δεν το πιστεύω!". Κάναμε αυτό το γύρισμα στα διόδια και μετά δεν μας άφησαν ξανά να πάμε για γύρισμα σε διόδια. Είχαν σκεφτεί και κάτι πολύ ωραίο. Εγώ θα σκότωνα τον Μαντά με έναν γύψινο Χριστόδουλο, αυτό ήταν γραμμένο στο σενάριο. Θα τον χτυπούσα εγώ και θα πέθαινε τελικά. Δεν προλάβαμε να το γυρίσουμε ποτέ".

SHARE:

24Media Network