Ο Έλτον Τζον έχασε τη φωνή του σε συναυλία και ξέσπασε σε δάκρυα

Ο Έλτον Τζον έχασε τη φωνή του σε συναυλία και ξέσπασε σε δάκρυα
Ο Έλτον Τζον Glomex

Την ώρα που τραγουδούσε, έχασε τη φωνή του ο 72χρονος καλλιτέχνης. Ζήτησε συγγνώμη από το κοινό και αποχώρησε από τη σκηνή.

Ο Έλτον Τζον, ερμήνευε τις επιτυχίες του κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, όταν μετά από σχεδόν δύο ώρες προγράμματος, ξαφνικά έχασε τη φωνή του.

Ο 72χρονος παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης, λίγες ημέρες αφού κέρδισε το δεύτερό του Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού, αναγκάστηκε να δώσει τέλος τη συναυλία του και να αποχωρήσει από τη σκηνή.

«Μόλις “έχασα” τη φωνή μου εντελώς. Δεν μπορώ να τραγουδήσω», είπε στο κοινό, ενώ πρόσθεσε:

«Πρέπει να φύγω. Συγγνώμη». Στη συνέχεια φάνηκε να δακρύζει καθώς ακούμπησε για λίγο πάνω στο πιάνο του, κούνησε το κεφάλι λυπημένα κι έφυγε από τη σκηνή.

Αμέσως μετά, με ανάρτηση στον λογαριασμό στο instagram, ο Ελτον Τζον, ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην συναυλία λέγοντας:

«Επαιξα με την ψυχή μου μέχρι την στιγμή που η φωνή μου δεν μπορούσε άλλο. Είμαι απογοητευμένος, βαθιά αναστατωμένος και λυπημένος. Τα έδωσα όλα. Σας ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική υποστήριξη σας και για όλη την αγάπη που μου δείξατε κατά την διάρκεια της αποψινής συναυλίας. Σας είμαι αιώνια ευγνώμων. Αγάπη, Ελτον».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα