Έλτον Τζον-Ντέιβιντ Φέρνις: Η διπλή επέτειος και το ηχηρό μήνυμα για τους ΛΟΑΤΚΙ

Έλτον Τζον-Ντέιβιντ Φέρνις: Η διπλή επέτειος και το ηχηρό μήνυμα για τους ΛΟΑΤΚΙ
Έλτον Τζον - Ντέιβιντ Φέρνις AP

Ο διάσημος τραγουδιστής και ο γνωστός σκηνοθέτης έκλεισαν 6 χρόνια γάμου και 15 χρόνια με σύμφωνο συμβίωσης. Οι αναρτήσεις τους και το δυνατό μήνυμα κατά των διακρίσεων.

Έξι χρόνια γάμου έκλεισαν ο 74χρονος Έλτον Τζον και ο 58χρονος Ντέιβιντ Φέρνις, ενώ συμπληρώθηκαν και 15 χρόνια από το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός γιόρτασε τη διπλή επέτειό τους με μια δυνατή ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία και στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα για τις διακρίσεις στους ομοφυλόφιλους.

“Η σχέση μας γίνεται ολοένα και πιο δυνατή, μέρα με τη μέρα! Είμαι ευγνώμων για την αγάπη που μοιραστήκαμε αλλά και για τους δυο γιους μας. Ωστόσο, είμαστε οι τυχεροί, καθώς εκατομμύρια gay σε όλο τον κόσμο υφίστανται διακρίσεις λόγω της σεξουαλικότητάς τους. Αυτό είναι ντροπή. Όλοι αξίζουμε να αγαπάμε αυτούς που θέλουμε. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ισότητα όλων”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο γνωστός σκηνοθέτης έκανε τη δική του ανάρτηση, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες από την τελετή στο δημαρχείο του Γουίνσδορ το 2005 και τον γάμο τους το 2014, ενώ έστειλε, επίσης, ένα ηχηρό μήνυμα για την LGBT κοινότητα.

Έγραψε μεταξύ άλλων:

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 15 χρόνια. Τι υπέροχη μέρα ήταν. Πριν από 6 χρόνια, ανανεώσαμε τους όρκους μας και παντρευτήκαμε νόμιμα μπροστά στους δύο όμορφους γιους μας. Αυτού του τύπου η τελετή ήταν αδιανόητη όταν μεγάλωνα. Ωστόσο, παρά τις θετικές αλλαγές, υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι εξακολουθεί να είναι παράνομο να είσαι ΛΟΑΤ+ σε 70 χώρες και ότι μπορεί να επιβληθεί θανατική ποινή σε 12 από αυτές. Μέσα από τη δουλειά μας με το Ίδρυμα Elton John AIDS, ο Έλτον και εγώ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα για ισότητα για τους αδελφούς και τους αδελφούς μας ΛΟΑΤ+ σε όλο τον κόσμο”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα