Emily Ratajkowski: “Οι άνδρες δεν μπορούν να διαχειριστούν τις δυναμικές γυναίκες”

Emily Ratajkowski: “Οι άνδρες δεν μπορούν να διαχειριστούν τις δυναμικές γυναίκες”
H Emily Ratajkowski AP

Η Emily Ratajkowski, λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Pete Davidson, δήλωσε πως έχει βγει με πολλούς άνδρες που δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν μια δυναμική γυναίκα. 

Για τις σχέσεις γενικότερα και την δυναμική μεταξύ ανδρών και γυναικών έκανε λόγο το γνωστό μοντέλο Emily Ratajkowski, στο επεισόδιο του podcast της “High Low”, την Τρίτη.

Συγκεκριμένα η 31χρονη, λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Pete Davidson, δήλωσε πως έχει βγει με πολλούς άνδρες που δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν μια δυναμική γυναίκα.

Η παρουσιάστρια του podcast του εξήγησε ότι έχει κάνει σχέσεις με άνδρες που πραγματικά πιστεύουν ότι θέλουν έναν ανεξάρτητο σύντροφο.

“Μου λένε είσαι ξεχωριστή. Ξεκινάτε να βγαίνετε και σιγά σιγά αποδυναμώνονται, και δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυτά τα συναισθήματα, και στη συνέχεια αγανακτούν και μετά αρχίζουν να σε γκρεμίζουν” είπε και συνέχισε:

“Γενικά η δύναμη και η δυναμική συνδέονται με το αρσενικό, και από τη στιγμή που η γυναίκα το έχει αυτά τα χαρακτηριστικά αυτό, ο άντρας δεν ξέρει τι να κάνει. Αλλάεγώ λέω, τι θα λέγατε να είστε καλύτεροι στο να εκφράζετε τα συναισθήματά σας και να είστε εκεί συναισθηματικά; Αυτό θα ήταν υπέροχο”, δήλωσε η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα