Emmy 2019 – Τζούλια Γκάρνερ: “Μακάρι το βραβείο μου να ήταν από σοκολάτα!”

Emmy 2019 – Τζούλια Γκάρνερ: “Μακάρι το βραβείο μου να ήταν από σοκολάτα!”
Τζούλια Γκάρνερ Chris Pizzello/Invision/AP

“Μιλάω για σοκολάτα, επειδή θέλω να δώσω ένα κομμάτι στους πάντες στη ζωή μου!”, πρόσθεσε η Γκάρνερ, κατά την τελετή απονομής των Emmy 2019, όπου κέρδισε το βραβείο για την κατηγορία του Β'΄Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική σειρά.

Σε μία αληθινά γλυκιά στιγμή στην τελετή απονομής των Emmy 2019, η ηθοποιός Τζούλια Γκάρνερ ευχήθηκε το βραβείο που παρέλαβε να ήταν από σοκολάτα για να μπορούσε να το μοιραστεί με άλλους.

“Αυτό το πράγμα μοιάζει με ένα κομμάτι σοκολάτα, σαν περιτύλιγμα γλυκού. Συγγνώμη αισθάνομαι τόσο άγχος!” ανέφερε η 25χρονη ηθοποιός της αμερικανικής τηλεοπτικής αστυνομικής σειράς “Ozark”.

Η ηθοποιός προτάθηκε πρώτη φορά για Emmy, στην κατηγορία του Β’ Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά και κέρδισε το πολυπόθητο τρόπαιο.

“Μιλάω για σοκολάτα, επειδή θέλω να δώσω ένα κομμάτι στους πάντες στη ζωή μου” πρόσθεσε η Γκάρνερ.

Η ηθοποιός ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή της, Τζέισον Μπέιτμαν τον οποίο αποκάλεσε “φωτεινό παράδειγμα που την καθοδηγεί από την αρχή της καριέρας της. Κάθε μέρα αισθάνομαι τόσο τυχερή που υποδύομαι τη Ρουθ. Θα το θυμάμαι για πάντα” τόνισε.

Η Τζούλια Γκάρνερ κέρδισε το βραβείο Emmy με συνυποψήφιες τις Σόφι Τέρνερ, Μέισι Γουίλιαμς, Λίνα Χίντι, Γκουέντολιν Κρίστι από τη σειρά του HBO “Game Of Thrones” και τη Φιόνα Σο από τη σειρά “Killing Eve.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα