Ένας υπέροχος άνθρωπος: Ο Jack Black όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Ένας υπέροχος άνθρωπος: Ο Jack Black όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Ο κωμικός ηθοποιός βρέθηκε στην Ουγκάντα για φιλανθρωπικό σκοπό. Δείτε τα πλάνα που μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC και η εκπομπή Comic Relief

O Jack Black είναι κωμικός ηθοποιός, γνωστός μέσα από ταινίες του, με τις οποίες έχει προκαλέσει άφθονο γέλιο.

Ο Black έδειξε μια άλλη πλευρά του, την οποία δεν έχουμε ξαναδεί, στην εκπομπή Comic Relief, συμμετέχοντας στον τηλεμαραθώνιο για την φιλανθρωπική οργάνωση Red Nose Day.

Ο 45χρονος ηθοποιός ταξίδεψε στην Ουγκάντα για να περάσει μία μέρα με ένα 12χρονο αγόρι ονόματι Felix. Ο Felix έχει ζήσει στο δρόμο για 3 χρόνια, πουλώντας άδεια πλαστικά μπουκάλια σε καταστήματα για ανακύκλωση, για να μπορέσει να επιβιώσει. Η μητέρα του έχει πεθάνει ενώ ποτέ δεν έχει γνωρίσει τον πατέρα του.

Η μεγαλύτερη επιθυμία του Felix όπως εξομολογείται στον Jack είναι να πάει στο σχολείο. Ο Black εξηγεί στους τηλεθεατές πως μερικά από τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από τη Red Nose Day θα ενισχύσουν εκπαιδευτικά προγράμματα που θα βοηθήσουν παιδιά που ζουν στο δρόμο.

"Είναι μία κοινωνία στην οποία υπάρχει καλοσύνη" λέει ο Black. "Αλλά υπάρχει επίσης απόγνωση και κίνδυνος. Αυτό το μέρος δεν είναι κατάλληλο για να μεγαλώνει ένα παιδί."

(Με πληροφορίες από το mashable)

SHARE:

24Media Network