Kylie Jenner: Οργή για τη σέξι “COVID” φωτογράφισή της με μπικίνι στη Γιούτα

Kylie Jenner: Οργή για τη σέξι “COVID” φωτογράφισή της με μπικίνι στη Γιούτα
Instagram

Η Kylie Jenner δέχθηκε αρνητικά σχόλια από τους θαυμαστές της, για τις φωτογραφίες που έβγαλε με ένα πορτοκαλί μπικίνι σε ένα φαράγγι της ερήμου, στη Γιούτα.

Η Kylie Jenner, έλαβε χιλιάδες επικριτικά σχόλια από θαυμαστές της, για μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram, από ένα φαράγγι της ερήμου στην Γιούτα των ΗΠΑ. Οι κατηγορίες αφορούσαν κυρίως το γεγονός ότι η πολιτεία έχει πληγεί από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το Indy100, η 22χρονη influencer, επισκέφτηκε το φαράγγι για να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες, καθώς εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του τοπίου.

Η διάσημη σταρ ανάρτησε τις αμφιλεγόμενες φωτογραφίες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Κυριακή. Στις φωτογραφίες, η Kylie δεν φορά τίποτε άλλο παρά μόνο το μαγιό της.

Πολλοί από τους επικριτές της ισχυρίζονται ότι το φαράγγι που φαίνεται στις φωτογραφίες βρίσκεται στους καταυλισμούς των Ινδιάνων Ναβάχο. Το γεγονός αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς η 22χρονη κατηγορήθηκε, ότι λόγω του λευκού “προνομίου της”, μπορεί να βρίσκεται στον τόπο αυτό, ενώ η περιοχή έχει κλείσει για τους ιθαγενείς.

Ανάμεσα στα πολυάριθμα αρνητικά σχόλια, βρέθηκαν αρκετοί που την κατηγόρησαν επίσης, για το γεγονός ότι αψηφεί τις οδηγίες της πολιτείας, οι οποίες προτρέπουν τους τουρίστες να μην πλησιάζουν την περιοχή, καθώς η πανδημία βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση στην περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα