Έπος: Ο Ewan McGregor ευχαρίστησε σύζυγο και ερωμένη στις Χρυσές Σφαίρες

Έπος: Ο Ewan McGregor ευχαρίστησε σύζυγο και ερωμένη στις Χρυσές Σφαίρες
Ewan McGregor poses in the press room with the award for best performance by an actor in a limited series or a motion picture made for television for "Fargo" at the 75th annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel on Sunday, Jan. 7, 2018, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) AP

Ήταν σίγουρα ένα απ' τα highlights της χθεσινής βραδιάς στο Λος Άντζελες για την απονομή των βραβείων Χρυσές Σφαίρες

Η στιγμή ο Ewan McGregor ανέβηκε χθες βράδυ στη σκηνή της τελετής απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες ήταν σίγουρα ένα απ’ τα highlights της βραδιάς.

Ο σκωτζέζος σταρ, που πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι παίρνει διαζύγιο απ’ την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Εύη Μαυράκη (Eve Mavrakis) και ότι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της συμπρωταγωνίστριάς του στη σειρά Fargo Mary Elizabeth Winstead, έκανε κάτι που ίσως έφερε αμηχανία σε μερικούς στο ακροατήριο.

Παραλαμβάνοντας, λοιπόν, το βραβείο του στην κατηγορία Καλύτερος Ηθοποιός σε μίνι σειρά για τον ρόλο του στο Fargo ευχαρίστησε και τις δύο απ’ το μικρόφωνο.


«Θέλω μια στιγμή απλά για να πω ευχαριστώ στην Eve, που πάντα στεκόταν δίπλα μου επί 22 χρόνια, και στα τέσσερα παιδιά μου, Clara, Esther, Jamyan και Anouk.

«Πάντα μου άρεσε να είμαι ηθοποιός και να βγαίνω με ηθοποιούς, και έχω δουλέψει με καταπληκτικούς ηθοποιούς», συνέχισε για να καταλήξει αναφέροντας και το όνομα της νέας του συντρόφου λέγοντας ότι: «Δεν θα υπήρχε ο Emmit Stussy χωρίς τον David Thewlis, τον Michael Stuhlbarg και την Carrie Coon  και δεν θα υπήρχε ο Ray χωρίς την Mary Elizabeth Winstead».

Με πληροφορίες από Telegraph (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα