Ευγενία Δημητροπούλου: Η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και η “συνεργός”

Ευγενία Δημητροπούλου: Η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και η “συνεργός”
Η Ευγενία Δημητροπούλου στο "Έλα Χαμογέλα" Glomex

Η γνωστή ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, για την πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και το κύμα καταγγελιών στο θέατρο.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε το Σάββατο (27/03) η γνωστή ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά “Ήλιος’ του ΑΝΤ1, για τις πρόσφατες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου, καθώς και για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της.

Σχετικά με τον ρόλο της “Λήδας” η διάσημη ηθοποιός είπε: “Νομίζω ότι είμαστε και οι δυο υπέρ της δικαιοσύνης και κυνηγάμε και οι δυο την αλήθεια και είμαστε δίκαιες. Η Λήδα είναι μια γυναίκα που έχει ζήσει πολλές δικές μου ζωές”.

Είχα ακούσει ορισμένα πράγματα χωρίς να έχω ακούσει κάτι στην έκταση που βγήκε. Σοκαρίστηκα με όσα έμαθα. Θέλω να πω πολλά μπράβο στα θύματα που βρήκαν τη δύναμη να βγουν να μιλήσουν. Πρέπει να τους σεβόμαστε απόλυτα και να μην τους κακοποιούμε δεύτερη φορά, ρωτώντας “γιατί τώρα;”, “γιατί με αυτόν τον τρόπο;” και γιατί έτσι. Ο καθένας πρέπει να έχει το σεβασμό μας, να μιλά όταν θέλει να μιλήσει και εμείς πρέπει να είμαστε αρωγοί σε ό,τι χρειάζεται”, δήλωσε η Ευγενία Δημητροπούλου για το κύμα καταγγελιών στο θέατρο.

Όσο για την πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως έγινε απλά, μία μέρα μετά από ένα γύρισμα που είχε. Όπως δήλωσε: “Η γνωριμία μας και η σχέση είναι ένα χρόνο και κάτι, αλλά ήταν ένας χρόνος πυκνός με πολλή καραντίνα, όμορφές και δύσκολες στιγμές που σε δένουν. Και αυτή ήταν μια όμορφη πρόταση για συμπόρευση. Δεν έχω σχεδιάσει κάτι. Εξάλλου και η εποχή δεν είναι πρόσφορη για κάτι τέτοιο. Η αδελφή μου ήταν συνεργός σε αυτό. Στο να πάνε μαζί στα καταστήματα, να βρουν κλπ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα