Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο: “Χαίρομαι που πήγε στο Survivor, θα ήταν άνεργος”

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο: “Χαίρομαι που πήγε στο Survivor, θα ήταν άνεργος”
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Instagram / @papadopoulou_evridiki

Τι δήλωσε για την πολυσυζητημένη της διαμάχη με τον Τριαντάφυλλο στο J2US και τις επιδόσεις του στο Survivor. Πώς έληξε η κόντρα τους.

Για την κόντρα της με τον Τριαντάφυλλο πριν από μερικούς μήνες κατά τη διάρκεια του “J2US”, αλλά και την τωρινή συμμετοχή του στο “Survivor 4”, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ενώ αναφέρθηκε στο αν η ίδια θα πήγαινε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

“Εγώ τον συγχωρώ. Κάναμε unfollow και σβήσαμε τις κοινές μας φωτογραφίες στο Instagram. Μιλήσαμε. Μου έστειλε μήνυμα και μου είπε πως δεν τα εννοούσε έτσι και να το κλείσουμε εδώ. Δεν την είπε τη λέξη συγγνώμη. Μου μίλησε γλυκά και τον συγχώρεσα. Μου είπε να βγούμε σε κάποια εκπομπή και να πούμε πως τα βρήκαμε. Του είπα ότι δε χρειάζεται και ότι ο κόσμος περνάει μια πανδημία. Δεν είναι σοβαρά πράγματα να βγαίνω και να λέω πως τα βρήκα με τον Τριαντάφυλλο. Οκ, μην τρελαθούμε κιόλας.

Δεν μου είχε πει ότι θα πάει στο παιχνίδι. Τα Χριστούγεννα τον πήρα τηλέφωνο για χρόνια πολλά. Με πήρε και εκείνος πίσω. Τον πήρα να δω αν θα πάει στο Survivor. Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Μπράβο. Δεν έχουν πεινάσει ακόμη. Και τα 6.500 ευρώ τη βδομάδα μια χαρά αναπληρώνουν την πείνα. Εγώ χαίρομαι για τον Τριαντάφυλλο. Αυτήν την περίοδο είναι κλειστά τα μπουζούκια και τα κέντρα διασκέδασης. Άνεργος θα ήταν. Οπότε, μη σου πω ότι όλη αυτή η φασαρία έγινε και για καλό. Ο κλάδος του έχει πληγεί από την πανδημία”, είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Τον βλέπω που δυναμώνει από μέρα σε μέρα, τα πάει πάρα πολύ καλά. Στην αρχή δεν μπορούσε να τρέξει, πήγαινε πάνω στο νερό περπατώντας σαν τον Ιησού, έκανε κάτι κολπάκια, κρέμεται από ένα σχοινί κουνάει και τα ποδαράκια, βάζει τις δικές του τεχνικές οι οποίες τον οδηγούν σε καλά αποτελέσματα, φέρνει πόντους στην ομάδα του. Εντάξει, μην τρελαθούμε, δεν πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor”, πρόσθεσε για τις αθλητικές ικανότητες του γνωστού τραγουδιστή.

Όσο για το αν θα έπαιρνε η ίδια μέρος στο “Survivor 4”, δήλωσε:

Δεν μου έγινε πρόταση για το “Survivor” και δεν θα πήγαινα γιατί παγώνεις τον χρόνο. Μισό χρόνο που θα καθίσεις εκεί, είναι χρόνος πολύτιμος για μένα που έχω και τις επιχειρήσεις μου. Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι επιχειρηματίας. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που έχει ακόμα να δώσει στο επάγγελμά του δεν θα πήγαινε στο Survivor. Άρα, ποιος πήγε στο Survivor; Άνθρωποι που ο κύκλος τους λίγο έως πολύ έχει κλείσει”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα