Φαίη Σκορδά: Μίλησε για το πώς περνάει τη “δοκιμασία” της στο σπίτι

Φαίη Σκορδά: Μίλησε για το πώς περνάει τη “δοκιμασία” της στο σπίτι
H Φαίη Σκορδά σε παλαιότερη έξοδό της Eurokinissi

Οι δηλώσεις που έκανε στην κάμερα η γνωστή παρουσιάστρια αφότου διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό.

Πριν λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά είχε ανακοινώσει με ανάρτησή της στο Instagram πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε ταξιδέψει στην Ιταλία στα τέλη του Φλεβάρη, κάτι που έκανε πολλούς να πιστεύουν πως εκεί ευθύνεται και το γεγονός ότι κόλλησε. Τα μηνύματα των χρηστών στους λογαριασμούς που διαθέτει στα social media ήταν πολλά κι έτσι η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να βγει και να απαντήσει σε όλους, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

“Μένω σπίτι. Δεν έχω μέχρι στιγμής κανένα σύμπτωμα. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο. Μπορεί κάποιος που μας παρακολουθεί και πιστεύει ότι είναι καλά να είναι θετικός για αυτό είναι σημαντικό να μείνει σπίτι του. Εγώ δεν είχα κάτι. Ήμουν καλά.

Αποφάσισα να κάνω το τεστ γιατί θορυβήθηκα μια μέρα γιατί έμαθα ότι ένας γνωστός μου που είχαμε συναντηθεί είχε έρθει σε επαφή με έναν ασθενή και από την άλλη σχετικά με ένα γύρισμα του YFSF, δυο παιδιά είχαν έρθει σε μια επαφή με μια ασθενή. Το είχα πολύ στο μυαλό μου, στην εκπομπή ακυρώσαμε τους καλεσμένους, κάποια άτομα δεν ερχόντουσαν στη δουλειά γιατί είχαν κάποια θέματα υγείας. Έκανα το τεστ, βγήκε θετικό, τα παιδιά μου είναι αρνητικά. Ενημέρωσα το κανάλι και αμέσως το ανακοίνωσα στο Instagram”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα