Φλωρινιώτης: Βγήκε από το νοσοκομείο - "Θα κάνω θεραπείες με οξυγόνο στο σπίτι"

Γιάννης Φλωρινιώτης
Γιάννης Φλωρινιώτης PAPADAKIS PRESS

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Φλωρινιώτη μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Ποιο το μέλλον της παράστασης "Νικοτιτανικός".

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης βγήκε από το νοσοκομείο, όπου είχε νοσηλευτεί για αρκετές μέρες σε Ελλάδα και Κύπρο με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο γνωστός performer μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" αναφέροντας:

"Οι γιατροί είπαν να κάνω θεραπείες στο σπίτι μέχρι να ανέβει το οξυγόνο μου στα σημεία που πρέπει. Περίπου 10 με 15 μέρες. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με το πρόβλημα υγείας που είχα το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει. Τώρα κατάλαβα πως ο κόσμος με αγαπάει πραγματικά. Με πήρε πολύς κόσμος από Αμερική και Αυστραλία, με πήρε και όλη η Ελλάδα. Στην γιορτή μου λάμβανα τηλεφωνήματα από το πρωί μέχρι το βράδυ".

Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε, επίσης, για το μέλλον της θεατρικής παράστασης "Νικοτιτανικός", που διακόπηκε λόγω ασθενείας και του ιδίου και της Ελένης Φιλίνη.

"Εγώ ξέρω ότι τον "Νικοτιτανικό" θα τον ανεβάσουμε τελικά. Δεν το ακυρώσουμε τελείως. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν, αλλά όταν περάσει κάπως η πανδημία. Όταν γίνουν πιο χαλαρά τα μέτρα", ανέφερε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ενώ ευχήθηκε πάνω από όλα υγεία σε όλους.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Φλωρινιώτη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μουσική, Θέατρο
SHARE:

24Media Network