Αναστέλλεται η παράσταση “Νικοτιτανικός” – Ξανά στο νοσοκομείο ο Φλωρινιώτης

Αναστέλλεται η παράσταση “Νικοτιτανικός” – Ξανά στο νοσοκομείο ο Φλωρινιώτης
Γιάννης Φλωρινιώτης PAPADAKIS PRESS

Η παράσταση με πρωταγωνιστές τους Παύλο Χαϊκάλη και Γιάννη Φλωρινιώτη αναστέλλεται για λόγους υγείας, αμέσως μετά την πρεμιέρα με τους 7 θεατές. Τι συνέβη.

Αναστέλλονται οι παραστάσεις του θεατρικού έργου “Νικοτιτανικός” που ανέβηκε πρόσφατα στην Κύπρο και προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων, λόγω της μικρής προσέλευσης.

Στην πρεμιέρα της η παράσταση είχε μόλις 7 θεατές, γεγονός που έφερε μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στον Παύλο Χαϊκάλη ο οποίος συμμετέχει σε αυτήν και στους παρουσιαστές Γιώργο Λιάγκα – Φαίη Σκορδά από την εκπομπή “Πρωινό”.

Τελικά, αποφασίστηκε η παράσταση να κατέβει προς το παρόν, όχι εξαιτίας των ελάχιστων εισιτηρίων που κόπηκαν, αλλά για λόγους υγείας όπως αποκάλυψε στο “Πρωινό” ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

“Λάβαμε ενημέρωση από τον παραγωγό Κούλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μας λέει ότι αποφασίστηκε από τους καλλιτέχνες και την παραγωγή να ανασταλεί. Επικαλείται κυρίως λόγους υγείας, ένα αναπνευστικό πρόβλημα του κυρίου Φλωρινιώτη. Η κυρία Φιλίνη για προσωπικούς λόγους δεν κατέβηκε καν στην Κύπρο, αλλά και δύο ακόμα άτομα από την παραγωγή. Επικαλείται ότι έπειτα από σύσκεψη μεταξύ τους αποφασίστηκε από κοινού να ανασταλούν προς το παρόν οι παραστάσεις. Η ανακοίνωση λέει πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν ο Νικοτιτανικός θα επιστρέψει”.

Το πρόβλημα υγείας του Γιάννη Φλωρινιώτη επιβεβαιώθηκε από την κόρη του Άννα, η οποία μιλώντας στην εκπομπή “Super Katerina” είπε πως το οξυγόνο του δεν είναι καλό, καθώς έχει λοίμωξη δευτέρου βαθμού στο αναπνευστικό του σύστημα.

Ο ίδιος είχε μπει στο νοσοκομείο προ ημερών, ωστόσο, αποφάσισε να υπογράψει για να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στην παράσταση παρά τις συστάσεις των γιατρών, ανέφερε η κόρη του, ενώ τώρα νοσηλεύεται ξανά.

Η Άννα Φλωρινιώτη ξεκαθάρισε πως δεν έχει κορονοϊό, ενώ δήλωσε πως η ίδια και η οικογένειά της αναμένουν να βελτιωθεί το οξυγόνο του πατέρα της, ώστε, με την πρώτη ευκαιρία να τον μεταφέρουν στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα