Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα πρώτα λόγια μέσα από το νοσοκομείο

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα πρώτα λόγια μέσα από το νοσοκομείο
Γιάννης Φλωρινιώτης ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ/PAPADAKIS PRESS

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του ο ίδιος, αλλά και η κόρη του, Άννα.

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Ελλάδα ενώ προηγουμένως βρισκόταν σε νοσοκομείο της Κύπρου.

Ο γνωστός showman, ο οποίος συμμετείχε στην θεατρική παράσταση “Νικοτιτανικός” που αναβλήθηκε, εισήχθη στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Για την πορεία της υγείας του μίλησε στην εκπομπή “Super Katerina” η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη, η οποία ανέφερε σχετικά:

“Είναι πολύ καλύτερα. Ο γιατρός είπε χθες ότι η κατάστασή του είναι σταθερή. Χρειάζεται υπομονή μέχρι να σταθεροποιηθεί εντελώς το οξυγόνο του. Το πρόβλημα ήταν ότι την πρώτη φορά που νοσηλεύτηκε, έπρεπε να μείνει μέσα μέχρι να γίνει καλά. Βγήκε με πολύ χαμηλό οξυγόνο, έκανε πρόβες, έδινε συνεντεύξεις και επιδεινώθηκε. Πιθανόν είχε πάθει παλιά κάποια πνευμονία που δεν θεραπεύτηκε σωστά και έπαθε τώρα λοίμωξη”.

Στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά και ο ίδιος ο Γιάννης Φλωρινιώτης μέσα από το νοσοκομείο, λέγοντας:

“Είμαι πολύ καλύτερα. Με εξέτασαν, όλα καλά είναι, προσπαθούν τώρα να ανεβάσουν το οξυγόνο μου. Μου έκαναν όλες τις εξετάσεις και σήμερα θα μου πουν τα αποτελέσματα και πόσες μέρες θα μείνω μέσα. Η Αννούλα μου είναι ο άγγελός μου. Και τα τρία τα παιδιά μου τα αγαπώ και αυτά με λατρεύουν, αλλά η Αννούλα είναι πιο κοντά μου. Δεν ήθελα να κρεμάσω τους συνεργάτες μου την περίοδο που μπήκα στο νοσοκομείο και έφυγα πριν γίνω καλά. Καμιά φορά κοιτάω πρώτα την δουλειά μου και δεν υπολογίζω κάποια πράγματα”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα