Φουρέιρα: Με ‘έκοψαν’ σε δισκογραφική επειδή είμαι από την Αλβανία

Φουρέιρα: Με ‘έκοψαν’ σε δισκογραφική επειδή είμαι από την Αλβανία
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) Eurokinissi

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός πως τα πρώτα χρόνια της καριέρας της δεν μιλούσε για την καταγωγή της

“Πριν μπω στους Μιστίκ, έτυχε να πάω σε δισκογραφική και με έκοψαν γιατί είμαι από την Αλβανία και γελούσαν μαζί μου. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Έχω περάσει μήνες κατάθλιψης και στενοχώριας” δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα στην εκπομπή Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που απέκρυπτε την αλβανική της καταγωγή και την ημέρα που βγήκε δημόσια και μίλησε για αυτό.

Όπως είπε, η ανεκτικότητα της ελληνικής κοινωνίας είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από ότι πριν 20 χρόνια. “Αυτό συνέβη γιατί άνοιξαν κάποιες φυλακές και μπήκαν κάποιοι εγκληματίες. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζαν, δεν το κρίνω καθόλου αυτό” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Φουρέιρα ανέφερε πως έλαβε μηνύματα πολλών παιδιών με αλβανική καταγωγή που της εκμυστηρεύονταν πως το απέκρυπταν από τον εργασιακό τους περίγυρο. “Αν μπορώ από αυτό που συνέβη στη ζωή μου, να περάσω ένα μήνυμα. Πρέπει να λέμε αυτό που θέλουμε και είμαστε και σε όποιον αρέσει” σχολίασε.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα