Game Of Thrones: Η Ντενέρις έκανε τα δρακάκια της τατουάζ. Γιατί η δρακομάνα δεν ξεχνά

Game Of Thrones: Η Ντενέρις έκανε τα δρακάκια της τατουάζ. Γιατί η δρακομάνα δεν ξεχνά
Η Ντενέρις σε σκηνή από την σειρά Game Of Thrones HBO

Ο ένας μετά τον άλλο, οι πρωταγωνιστές της σειράς κάνουν ό, τι μπορούν για να μην ξεχάσουν την εμπειρία του Game Of Thrones

«Αυτή η μαμά δεν θα ξεχάσει ποτέ τα μωρά της». Τάδε έφη Emilia Clarke, η όπως έχει μείνει στη συνείδηση των εκατομμυρίων φαν του Game Of Thrones, Daenerys. Η Βρετανή ηθοποιός που γνώρισε την δόξα και την καταξίωση μέσα από το σίριαλ του ΗΒΟ, δεν θα μπορούσε να αποχωριστεί έτσι απλά το πιο χαρακτηριστικό «αξεσουάρ» της στη σειρά: τους δράκους της.

Έτσι, η δρακομάνα αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ με δράκους στο δεξί της χέρι, λίγο πιο κάτω από τον καρπό. Φυσικά το μέγεθος τους ωχριά μπροστά στους πελώριους συμμάχους της, τα κτήνη που την ακολουθούσαν στις επικές της μάχες στην προσπάθεια να κερδίσει τον θρόνο του βασιλιά.

Τον περασμένο Ιούλιο, η παραγωγή ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τελευταίου, όγδοου κύκλου της σειράς με τους τηλεθεατές να αγωνιούν να παρακολουθήσουν πως θα ολοκληρωθεί η περιπέτεια φαντασίας. 

Νωρίτερα και σε δηλώσεις του μετά την 70ή τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων Emmy, ο ηθοποιός Πίτερ Ντίνκλατζ, ο οποίος ερμηνεύει τον δημοφιλή ήρωα Τύριον Λάνιστερ, είπε για την τελευταία μέρα των γυρισμάτων: «

Ήταν πολύ λυπηρό. Δεν ήταν μόνο το τέλος μια μεγάλης τηλεοπτικής εκπομπής που παίρνω μέρος, αλλά ήταν μια τεράστια οικογένεια στην οποία ήμουν μέλος». Στην τελετή απονομής το Game of Thrones απέσπασε το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς, αλλά και ο ηθοποιός βραβεύτηκε για το ρόλο του ως Τύριον Λάνιστερ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα