Γεροντιδάκης: “Έκανα delivery σε σουβλατζίδικο”

Γεροντιδάκης: “Έκανα delivery σε σουβλατζίδικο”

Ο τηλεοπτικός Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει ποιος είναι ο αγαπημένος του τύπος γυναίκας και τι μηνύματα λαμβάνει στο instagram

Ο τηλεοπτικός Μελέτης από τις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε στο After Dark του ΣΚΑΪ καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι μηνύματα λαμβάνει στο instagram και πώς συμπεριφερόταν όταν έκανε delivery στο σουβλατζίδικο.

«Δούλευα στο σουβλατζίδικο του πατέρα μου. Κάναμε μια προετοιμασία στο φαγητό στο μαγαζί και μου άρεσε γιατί μ’ αρέσει να μαγειρεύω όσο μπορώ. Μετά έκανα ταμείο, τον ντελιβερά, τον σερβιτόρο. Αποφάσισα κάθε μέρα να παίζω ρόλους. Δηλαδή μπορεί μια μέρα να έκανα τον μουγγό σερβιτόρο! Την άλλη μέρα αυτόν που δεν ακούει! Για να περνάει η ώρα, δηλαδή, δεν είχα κάτι άλλο να κάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά.  

Συμπλήρωσε μάλιστα πως πέρασε και από το πόστο του ντελιβερά, λέγοντας πως «σαν ντελιβεράς μπορεί να ήμουν ντυμένος με κοστούμι και πήγαινα καλοντυμένος την παραγγελία. Έπαιρνα πουρμπουάρ λόγω εμφάνισης και ντυσίματος. Είχα μια συγκεκριμένη πελάτισσα, η οποία πάντα μου άνοιγε με μπουρνούζι».  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα