Για κάθε Μπράτη, μία Ψυχούλη: “Το φόρεμά μου κοστίζει 3,90 €”

Για κάθε Μπράτη, μία Ψυχούλη: “Το φόρεμά μου κοστίζει 3,90 €”
Η Ελένη Ψυχούλη papadakispress

Η Ελένη Ψυχούλη εξέφρασε την άποψή της για τη σημασία που (δεν) θα έπρεπε να έχουν τα χρήματα στη ζωή μας, δίνοντας την καλύτερη απάντηση στα "φτωχικά καλάθια" του Άγγελου Μπράτη.

Στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τετάρτης η Ελένη Ψυχούλη, όπου μίλησε για την αλλαγή που έχει κάνει στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, μετακομίζοντας από την Αθήνα στον Βόλο.

Την ίδια στιγμή η Ελένη Ψυχούλη εξέφρασε την άποψή της για την σημασία που έχουν τα χρήματα στη ζωή της, αποκαλύπτοντας το μηδαμινό κόστος του ρούχου που φορούσε στην συγκεκριμένη εμφάνισή της στην εκπομπή, δίνοντας παράλληλα την καλύτερη απάντηση στον Άγγελο Μπράτη που “δεν ασχολείται με τις κυρίες που ψωνίζουν από καλάθια”.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Ψυχούλη υποστήριξε πως “τα λεφτά δεν έχουν καμία αξία” για την ίδια, τονίζοντας ότι “μας έχουν μάθει σε αυτό τον κόσμο ότι πρέπει να είμαστε νέοι, πλούσιοι, αδύνατοι και αθάνατοι”.

“Όταν λες πώς θα το πετύχω αυτό το πρότυπο, σου λένε πως γίνεται με λεφτά. Μα γίνεται αυτό με λεφτά; Τίποτα δεν γίνεται με λεφτά. Δεν σου δίνουν καν τα εργαλεία για να τα πετύχεις αυτά. Η χαρά και η ευτυχία δεν είναι ο καταναλωτισμός. Θεωρώ ντροπή το να μιλάς συνεχώς για τα χρήματα, ντροπή το να ασχολείσαι με αυτό το πράγμα”, συνέχισε η ίδια.

“Όλα μου τα ρούχα κοστίζουν από ένα έως πέντε ευρώ, το ορκίζομαι. Αυτό που φοράω τώρα κάνει 3,90 και είναι από κινεζάδικο. 80s και είναι ωραίο! Μαζί με την βάτα 3,90” ,κατέληξε η Ελένη Ψυχούλη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 19ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα