Γιάννα Τερζή: “Ο πατέρας μου τραγουδά στο σπίτι. Λείπει από το στούντιο 7 χρόνια”

Γιάννα Τερζή: “Ο πατέρας μου τραγουδά στο σπίτι. Λείπει από το στούντιο 7 χρόνια”
Η Γιάννα Τερζή στο The 2night Show Glomex

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον Πασχάλη Τερζή, την απουσία του από τη δισκογραφία και το νέο ντουέτο που κυκλοφόρησαν μαζί. Τι είπε για τα χρόνια στην Αμερική.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε η Γιάννα Τερζή, η οποία μίλησε για τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή, την απουσία του από τη δισκογραφία, το νέο ντουέτο που κυκλοφόρησαν, αλλά και την καριέρα της και την εποχή που κυνήγησε το όνειρο στην Αμερική.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για το τραγούδι “Για Σένα Μόνο”, που ερμήνευσε μαζί με τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας το πώς πήραν την απόφαση να κυκλοφορήσουν ένα ντουέτο.

Το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα να ηχογραφήσουμε μαζί ένα τραγούδι. Έχουμε τραγουδήσει πολλές φορές μαζί live, αλλά ήθελα να έχω κάτι που θα μείνει. Όταν του το έβαλα στο κινητό να ακούσει τους στίχους και τη μουσική, μου λέει “αυτό το τραγούδι θα πούμε”. Κυκλοφόρησε, συγκινηθήκαμε όταν το ακούσαμε για πρώτη φορά. Ήταν ένα τεστ για εμάς. Είχα αγωνία επειδή έγραψα τον στίχο, επειδή έλειπε για καιρό. Τώρα που είδαμε την ανταπόκριση του κόσμου έπεσε στο τραπέζι μήπως γράψω εγώ τραγούδια ή δίσκο για τον πατέρα μου”, δήλωσε η Γιάννα Τερζή.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο Πασχάλης Τερζής τραγουδά στο σπίτι, αλλά μαζί με τη μητέρα της κάνουν πως δεν τον ακούνε, για να συνεχίσει και να μη σταματήσει, ενώ μίλησε και για τα χρόνια που πήγε στην Αμερική:

“Η Αμερική ήταν 9 χρόνια κι έχει περίπου 3,5 χρόνια που γύρισα. Έκανα ότι πιο κουλό έχει κάνει άνθρωπος. Πήρα την υπηκοότητα και γύρισα. Επέστρεψα γιατί μου είχε λείψει το σπίτι μου, οι δικοί μου και κουράστηκα να κυνηγάω αυτό το όνειρο. Μου έλειψε να αισθανθώ ότι έχω δίπλα μου πραγματικούς ανθρώπους. Είναι σκληρός αυτός ο χώρος. Δούλευα συνέχεια με άντρες σκληρούς κι επιτυχημένους. Δεν είχα κάποιον δικό μου πέρα από τον Δημήτρη Γιαννέτο”.

“Το American Dream το έζησα σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν έφτασα σε αυτό που ήθελα. Μέχρι να συνηθίσεις την νοοτροπία εκεί σου παίρνει χρόνο. Πήγα σε εποχή που ήθελαν να υπογράφουν με μικρότερους καλλιτέχνες κι εγώ ήμουν ήδη 27 όταν πήγα. Ήμουν πωλήτρια ρούχων και ρεσεψιόν σε στούντιο για δισκογραφικές εταιρίες. Γνώρισα καλλιτέχνες, μεγάλο ποσοστό του ονείρου μου έγινε πραγματικότητα. Τώρα η διεθνής καριέρα όχι δεν έγινε”, πρόσθεσε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα