Γιάννης Πουλόπουλος: Ο σύντροφός του, η απόκτηση παιδιού και η τραγική απώλεια που τον καθόρισε

Γιάννης Πουλόπουλος: Ο σύντροφός του, η απόκτηση παιδιού και η τραγική απώλεια που τον καθόρισε
Γιάννης Πουλόπουλος glomex - skai tv

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε για τον επί 13 χρόνια σύντροφό του και την τρυφερή σχέση τους. Όσα είπε για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (26/2) ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή “Γεια σου”.

Ο δημοσιογράφος ανέλυσε τα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ στην συνέχεια πέρασε και σε μία εξομολόγηση για την απώλεια του αδερφού του.

«Για να είμαστε τρία χρόνια με την Κατερίνα Καινούργιου υπάρχει αγάπη κι αλληλοσεβασμός. Την σέβομαι πάρα πολύ γιατί έχει ξεκινήσει κι αυτή ως ρεπόρτερ μαζί με όλους εμάς που ήμασταν στον δρόμο και κυνηγούσαμε τους celebrities», είπε αρχικά.

«Η συνεργασία που με οδήγησε στο να πω ότι αφήνω την τηλεόραση και κάνω μια δική μου επιχείρηση, ήταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο “Σπίτι μου σπιτάκι μου”. Δεν είναι ότι πέρασα άσχημα εξαιτίας της Κωνσταντίνας, το κάθε άλλο. Ήταν ένα γενικότερο κλίμα, πολύ τοξικό. Έβλεπα αυλικούς, ανθρώπους που έλεγαν ψέματα», πρόσθεσε.

«Τον Γιώργο Λιάγκα έχω να τον δω σε τηλεόραση μπορεί και δέκα χρόνια. Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια ότι θα ήθελε εδώ και πολλά χρόνια να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη και μου το έχει εκμυστηρευτεί…», είπε.

Τέλος, για την σχέση με τον σύντροφό του και το ενδεχόμενο απόκτησης οικογένειας, ο ίδιος τόνισε:

«Το ότι έχω βρει έναν άνθρωπο και είναι δίπλα μου 13 χρόνια τώρα, με κάνει τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου. Έχω οικογένεια. Εννοείς παιδί; Όχι. Όταν έφυγε ο αδερφός μου από την ζωή, κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να βιώσω τον πόνο που βίωσαν οι γονείς μου. Άρα είχε κλείσει αυτό το κεφάλαιο πολύ νωρίς για εμένα».

Γιάννης Πουλόπουλος: Δείτε όσα είπε ο δημοσιογράφος

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα