Γιάννης Στάνκογλου: "Έχω ζητήσει να μου δώσουν γκέι και τρανς ρόλους"

Γιάννης Στάνκογλου: "Έχω ζητήσει να μου δώσουν γκέι και τρανς ρόλους"

Στη συντηρητική κοινωνία που εξακολουθεί να σοκάρεται αναφέρθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος ξεκαθάρισε πως "ένας ηθοποιός μπορεί να κάνει τα πάντα".

Η "χορταστική" συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου και του Βασίλη Μπισμπίκη στην εκπομπή "Super Katerina", εκτός από πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις και τοποθετήσεις των δύο ηθοποιών είχε και σημαντικά κοινωνικά μηνύματα.

Όταν ρωτήθηκαν από την Κατερίνα Καινούργιου για τα γκέι φιλιά της ελληνικής τηλεόρασης που εξακολουθούν να σοκάρουν την ελληνική κοινωνία, ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε:

ADVERTISING

"Αν συζητάμε ακόμα στην τηλεόραση αυτά τα πράγματα είμαστε συντηρητικοί. Εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν βρίζουμε σε αυτή τη σειρά όσο θα έπρεπε να βρίζουμε. Βλέπω παλιές σειρά που τα μπινελίκια πέφτανε...", είπε αρχικά με νόημα ο Γ. Στάνκογλου για να αποκαλύψει πως θα ήθελε να κάνει έναν γκέι ή τρανς ρόλο:

"Εγώ έχω ζητήσει από σκηνοθέτες να κάνω γκέι ρόλους, όπως και τρανς έχω ζητήσει. Στον Πάνο Κούτρα για παράδειγμα τώρα του είπα «πάρε με ρε συ να κάνω μία τρανς. Να ντυθώ...» Είναι κάτι που το ζητάμε. Εγώ θεωρώ πως ένας ηθοποιός μπορεί να κάνει τα πάντα".


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη των Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Στάνκογλου στη "Super Katerina":

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καλλιτέχνες, Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network