Βασίλης Μπισμπίκης: “Στα μπουζούκια έχω κάνει πολύ χειρότερα” – Τι είπε για συνεργασία με Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης: “Στα μπουζούκια έχω κάνει πολύ χειρότερα” – Τι είπε για συνεργασία με Βανδή

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης μαζί με τον Γιάννη Στάνκογλου στην εκπομπή "Super Katerina", όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις επιλογές της νυχτερινής του διασκέδασης.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Super Katerina” και την Κατερίνα Καινούργιου έδωσαν οι Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου που συμπρωταγωνιστούν στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”.

Με αφορμή τα νυχτερινά κέντρα που είναι και το βασικό σημείο… συνάντησης στη σειρά που παίζουν, ο Βασίλης Μπισμπίκης ρωτήθηκε για το αν συχνάζει σε τέτοια μαγαζιά, απαντώντας:

Σύχναζα σε τέτοια μαγαζιά. Μεγάλωσα στο Λουτράκι και η Κόρινθος είχε πολλά τέτοια μαγαζιά. Γύρναγα από μικρός. Μου άρεσε γιατί είχα μία ελευθερία μέσα σε αυτό, γνώριζα ανθρώπους και έχω ωραίες αναμνήσεις. Αλλά δεν σταμάτησα ποτέ να πηγαίνω στα μπουζούκια”, είπε αρχικά ο ηθοποιός για να προσθέσει:

“Κάποιες φορές μπορεί να λένε σε σχέση με τη Δέσποινα ότι πάω στα μπουζούκια. Έχω κάνει πολύ χειρότερα πράγματα στα μπουζούκια. Έχω σπάσει τραπέζια, έχω ξεφτιλιστεί μέχρι εκεί που δεν πάει. Καμιά φορά μπερδεύουν την κουλτούρα, που εγώ σιχαίνομαι αυτή την ταμπέλα, αλλά λένε ότι ο κουλτουριάρης έχει κάποια στεγανά”.


Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, στην οποία είπε πως θα αφιέρωνε το τραγούδι “Να μ’ αγαπάς” του Παύλου Σιδηρόπουλου, ενώ για τη δημοφιλή τραγουδίστρια είπε: “Επειδή έχω μέσα μου μία αγωνία πολλά χρόνια τώρα, όταν είμαι μαζί με τη Δέσποινα, γίνεται μία ψυχική γεφυρούλα και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου σβήνει”.

Μάλιστα δεν έκρυψε πως δεν θα είχε πρόβλημα να συνεργαστεί κάποια στιγμή μαζί της για ένα μιούζικαλ ή οποιαδήποτε μουσική παράσταση, με μία όμως προϋπόθεση: “Μπορεί να συνεργαζόμουν με τη Δέσποινα. Αν έκανα κάτι όπου δεν θα τραγουδάω, ναι. Είμαι φάλτσος. Δεν πετυχαίνω καμία νότα”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη των Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Στάνκογλου στη “Super Katerina”:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα