Gigi Hadid: Η σέξι φωτογραφία από τη Μύκονο με τα 2,5 εκατομμύρια likes

Gigi Hadid: Η σέξι φωτογραφία από τη Μύκονο με τα 2,5 εκατομμύρια likes
Gigi Hadid AP

Το 25χρονο μοντέλο απολαμβάνει τον ήλιο, τις παραλίες και τα μαγαζιά του "Νησιού των Ανέμων". Μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram, αλλά μία φωτογραφία έκανε "πάταγο" και εκτόξευσε τα likes της.

Το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές, έναν προορισμό ιδιαίτερη δημοφιλή στους διάσημες προσωπικότητες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η 25χρονη Gigi απολαμβάνει τον ζεστό ήλιο στο “Νησί των ανέμων”, διασκεδάζει μέχρι πρωίας στα νυχτερινά στέκια της Μυκόνου και κάνει τα μπάνια της στις πανέμορφες παραλίες του κυκλαδίτικου νησιού.

Από την παραμονή της στη Μύκονο, η Gigi μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είτε με posts είτε με insta stories.

Μία, όμως, από τις φωτογραφίες που ανήρτησε ένα “πάταγο” και απέσπασε 2,5 εκατομμύρια likes σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, αφού η πόζα που πήρε το μοντέλο και οι καταπληκτικές της αναλογίες ενθουσίασαν τους followers της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Άλλες στιγμές του μοντέλου στη Μύκονο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα