Gingerbread: “Τις περισσότερες φορές είμαι θλιμμένος. Προτιμώ να απομονώνομαι”

Gingerbread: “Τις περισσότερες φορές είμαι θλιμμένος. Προτιμώ να απομονώνομαι”
Gingerbread Μεσάνυχτα

Ο Gingerbread, μίλησε στην εκπομπή "Μεσάνυχτα", για την αγάπη του για το μακιγιάζ και τη σχέση με τους γονείς του. "Δεν ξέρεις τι κρύβει κάθε άνθρωπος πίσω από το χαμόγελο".

Ο Gingerbread, ή κατά κόσμον Νικόλας, βρέθηκε στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” με την Ελεονόρα Μελέτη. Με χαλαρή διάθεση, χιούμορ και ειλικρίνεια μίλησε για τη σχέση του με την μητέρα του, αλλά και πως ξεκίνησε να ασχολείται με την “τέχνη”, όπως την αποκαλεί και ο ίδιος του μακιγιάζ.

“Βλέπεις έναν άνθρωπο με χιούμορ, ευδιάθετο, όμως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει πίσω από αυτό το χιούμορ”, σχολίασε ο Gingerbread για τις θλιμμένες φατσούλες που είχε ζωγραφίσει κάτω από τα μάτια του. “Τις περισσότερες φορές είμαι θλιμμένος και μελαγχολικός. Προτιμώ να απομονώνομαι. Δεν προσπαθώ να βρω την ευτυχία πηγαίνοντας σε κλαμπ. Έχω άλλους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι το μακιγιάζ. Όταν βάφομαι, παίρνω τον χρόνο μου”.

Ο Νικόλας μίλησε για την “γνωριμία” του με την τέχνη του μακιγιάζ αλλά και την αντίδραση της οικογένειας του. “Από το γυμνάσιο είχα ξεκινήσει να βάφομαι με τα καλλυντικά της μητέρας μου, στην αρχή τίποτα τρομερό. Το έκανα για να καλύπτω τα σπυριά μου. Μετά η αγαπημένη μου Youtuber έβγαλε μια παλέτα την οποία και αγόρασα. Την έκρυβα πάντα, ενώ όταν βαφόμουν κλείδωνα πάντα την πόρτα. Ξεκίνησα μόνος μου να πειραματίζομαι, κάνοντας διάφορα look. Από τους γονείς μου φοβόταν περισσότερο την αντίδραση της μητέρας μου, ήταν πιο εύκολο να δημιουργήσει εκείνη τσακωμό, παρά ο μπαμπάς μου”, παραδέχτηκε ο νεαρός Youtuber.

Για την προσωπικότητα του Gingerbread μίλησε και η μητέρα του. “Από τότε που γεννήθηκε κατάλαβα ότι είναι ξεχωριστό παιδί. Ετοιμόλογος, πολύ κοινωνικός και χαρούμενος αλλά και πολύ άτακτο και γκρινιάρικο, είχε μια συνεχόμενη εφηβεία. Είναι δύσκολο παιδί γιατί δεν ακούει. Ειδικά την γνώμη των γονιών του. Κάνει πάντα αυτό που θέλει”, παραδέχτηκε η μητέρα του, Τίνα Θωμαΐδου. Όπως αποκάλυψε, με τον καιρό κατάλαβε και αποδέχτηκε την τέχνη του Νικόλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα