Γιώργος Γεροντιδάκης: Σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του στη Μύκονο

Γιώργος Γεροντιδάκης: Σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του στη Μύκονο
Γιώργος Γεροντιδάκης Alpha Tv

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρέθηκε μαζί με την σύντροφό του Άσπα Κωνσταντοπούλου στο "νησί των ανέμων" για τις γιορτές του Πάσχα και καταγράφηκαν από τον φωτογραφικό φακό.

Πολλοί ήταν οι celebrities που βρέθηκαν στη Μύκονο για τις γιορτές του Πάσχα, παρακολουθώντας τον Επιτάφιο και την Ανάσταση στο όμορφο “νησί των ανέμων”, όπως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Ανάμεσά τους και ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, τον οποίον αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, ενώ φέτος τον βλέπουμε ως “Λευτέρη Ορφανό” στη δραματική σειρά “Σασμός”.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε στο νησί μαζί με την σύντροφό του Άσπα Κωνσταντοπούλου, με την οποία πραγματοποιούν σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αφού προτιμούν να κρατούν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι έκανε Ανάσταση στην Χώρα του νησιού, όπου και τους απαθανάτισε η κάμερα του Mykonos Live Tv.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είχε αναφέρει στο παρελθόν για την σύντροφό του και την προσωπικό του ζωή: “Δεν κρύβομαι, κυκλοφορούμε μαζί στο δρόμο. Απλά δεν θέλω να τονίζω και να υπερτονίζω κάτι που για τον κόσμο είναι άνευ ουσίας. Είναι για μένα πολύ σημαντικό”.

Η Άσπα Κωνσταντοπούλου είναι make-up artist και ήταν υπεύθυνη μακιγιάζ στις “Άγριες Μέλισσες”, όπου και γνωρίστηκαν.

Δείτε πλάνα από τη Μύκονο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα