Γιώργος Κακοσαίος: “Ο πατέρας μου αγχώθηκε όταν του είπα πως θα γίνω τραγουδιστής”

Γιώργος Κακοσαίος: “Ο πατέρας μου αγχώθηκε όταν του είπα πως θα γίνω τραγουδιστής”
Ο Γιώργος Κακοσαίος

"Όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ασχοληθώ με το τραγούδι, δεν ήμουν έτοιμος" εξομολογήθηκε ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος. Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή του να ακολουθήσει επαγγελματικά τα χνάρια του πατέρα του και τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τη φωνή του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κακοσαός παραδέχθηκε πως η απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι «τον πατέρα μου τον άγχωνε λίγο. Γιατί στα 17 μου όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ασχοληθώ με το τραγούδι, δεν ήμουν έτοιμος. Ούτε και τώρα είμαι έτοιμος δηλαδή φωνητικά αλλά πριν δυο χρόνια δεν είχα μπει σε στούντιο ούτε έγραφα τραγούδια πολλά ούτε δούλευα τόσο πολύ».

«Τη μέρα που ξεκίνησα η χροιά μου, η φωνή μου ήταν τελείως ακατέργαστη και θυμάμαι πως είχε γυρίσει η μάνα μου και μου είχε πει “Γιώργο, δεν ξεχωρίζω τη χροιά σου”. Εν τέλει, σήμερα, μου λέει η μάνα μου ότι “έχω άδικο, δούλεψες και φαίνεται η χροιά σου» πρόσθεσε τρυφερά ο νεαρός τραγουδιστής. «Μου είχε πει ο πατέρας μου, «αν δεν δουλέψεις επί δύο και επί τρία και επί πέντε, μην κάνεις τον κόπο να μπεις στον χώρο του τραγουδιού». Και όντως τον ακούω».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα