Καραμίχος: Πήγε στο Pride με τον γιο του – Τα σχόλια που δέχτηκε

Καραμίχος: Πήγε στο Pride με τον γιο του – Τα σχόλια που δέχτηκε
Ο Γιώργος Καραμίχος glomex

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε στην έντονη κριτική που δέχτηκε, επειδή συμμετείχε στο Athens Pride με τον γιο του.

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος μίλησε για το Athens Pride, στο οποίο συμμετείχε το απόγευμα του Σαββάτου μαζί τον γιο του. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην έντονη κριτική που δέχτηκε για την κίνηση αυτή, ενώ θέλησε να περάσει ένα μήνυμα για την ισότητα και τον σεβασμό προς τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

“Πήγα με τον μικρό να γιορτάσουμε την ελευθερία των ανθρώπων Ακούσαμε διάφορα.. Μου έστειλαν στο Instagram ‘Ρεζιλίκια’.. Κάνεις παρέλαση για να γιορτάσεις την απελευθέρωση. Όταν κάποιοι άνθρωποι επί χρόνια καταπιέζονται, ακόμη καταπιέζονται και οι γυναίκες και οι άνθρωποι, πρέπει να γιορτάζουν το λίγο κομμάτι ελευθερίας που τους ανήκει. Επιτέλους οι άνθρωποι να μάθουμε να αγαπάμε αυτό που μας αρέσει”, είπε ο ηθοποιός.

Ενώ συνέχισε, λέγοντας: “Είμαστε στο 2021 και βλέπουμε τα υπέροχα αποτελέσματα από όλες τις μετρήσεις που έχουμε ανά τον κόσμο, ότι παιδιά με δύο μπαμπάδες ή με δυο μαμάδες δεν έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές, η απόδοσή τους είναι εξαιρετική… Οπότε όλη αυτή η θεωρία και ο μύθος που υπήρχε ότι θα χαλάσει η κοινωνία, έχει καταρριφθεί”.

Δείτε όσα δήλωσε ο ηθοποιός για το εν λόγω θέμα στο 15ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα