Γιώτα Νέγκα: Αυτό είναι το πραγματικό της επίθετο

Γιώτα Νέγκα: Αυτό είναι το πραγματικό της επίθετο
Η Γιώτα Νέγκα στο The 2Night Show Glomex

Η αγαπητή ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα μίλησε στο "The 2night Show" για την καριέρα της, τα όνειρά της και τις συνεργασίες της, αλλά και για το πραγματικό της επίθετο.

Η γνωστή τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή Γιώτα Νέγκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” στον ΑΝΤ1 και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα της, τα όνειρά της και τις συνεργασίες της, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό της ονοματεπώνυμο. 

Για τα παιδικά της όνειρα που κατάφερε να πραγματοποιήσει, η Γιώτα Νέγκα δήλωσε: “Σκεφτόμουν το τι ονειρευόμουν από παιδί και διαπίστωσα ότι έχω συναντήσει ανθρώπους που πάντα ποθούσα, ανθρώπους σαν τον Σταμάτη Κραουνάκη, σαν τον Χρήστο Νικολόπουλο, που αγάπησα τόσο πολύ τα τραγούδια τους. Συνάντησα αγαπημένους μου τραγουδιστές, τον Πασχάλη Τερζή, τον Γιώργο Νταλάρα, τη Χαρούλα Αλεξίου, τη Δήμητρα Γαλάνη. Δουλέψαμε μαζί, τραγουδήσαμε μαζί και αυτό είναι ένα παιδικό όνειρο που πραγματοποιήθηκε”.

Η αγαπητή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το αν θεωρεί πως η αναγνώρισή της ήρθε κάπως αργά, με την ίδια να απαντά: “Το αν ήρθε αργά η αναγνώριση, εξαρτάται από το πώς το μετράς. Μπορεί παλιότερα να σκεφτόμουν ότι έχει αργήσει. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποφασίζω ότι μάλλον η ζωή ξέρει πότε να κάνει τι και πώς να τα φέρει. Αποδέχομαι τους χρόνους της, που είναι διαφορετικοί από τους δικούς μας και δεν νιώθω ότι έχω το δικαίωμα να έχω παράπονο”.

Μάλιστα, αποκάλυψε και το πραγματικό της ονοματεπώνυμο, λέγοντας: “Το Νέγκα δεν είναι το πραγματικό μου επίθετο. Το όνομα Νέγκα είναι καλλιτεχνικό μου τώρα, αλλά είναι το όνομα του πρώην συζύγου μου. Μου έχουν κάνει τρελές πλάκες με το Νέγκα και  Μέγκα, “όλοι Νέγκα”, “Μεγκαlicious” και διάφορα τέτοια. Το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο είναι Παναγιώτα Τσεγρένη, απλά το Νέγκα το βρήκα πιο εύηχο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα