Γνωρίστε την κόρη του Στιβ Τζομπς, Ιβ

Γνωρίστε την κόρη του Στιβ Τζομπς, Ιβ
FORTUNEGREECE

Στα 19 της χρόνια η μικρότερη κόρη του ιδρυτή της Apple έχει καταφέρει πολλά

Η Ιβ Τζομπς, το μικρότερο παιδί του ιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, έχει πετύχει αρκετά στη ζωή της, μέχρι στιγμής

Στα 19 της χρόνια, η ίδια είναι αρκετά έμπειρη στην ιππασία, ενώ σύμφωνα με το Equnews τον Μάρτιο του 2017 έλαβε τον τίτλο «Show Jumping Hall of Fame» (Ιππέας του Μήνα). Μάλιστα, η ίδια έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες ιππασίας στο Χάμπτον, το Λέξινγκτον, το Κεντάκι, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

ADVERTISING

Παράλληλα, συνεχίζει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ένα από τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα των ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιουσία της οικογένειάς της είναι τα 20,1 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το Forbes.

Δείτε παρακάτω ποια η ζωή της πολυαγαπημένης κόρης του Στιβ και της Λορίν Πάουελ Τζομπς:

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1998 ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΤΟΥΣ REED ΚΑΙ ERIN

Γνωρίστε την κόρη του Στιβ Τζομπς, Ιβ
FORTUNEGREECE

Στη βιογραφία του «Στιβ Τζομπς», ο Walter Isaacson περιγράφει την Ιβ ως μία ισχυρή προσωπικότητα με χιούμορ. Μάλιστα, από νεαρή ηλικία επικοινωνούσε με τη βοηθό του πατέρα της προκειμένου να βεβαιωθεί ότι «την έχει προσθέσει στο ημερολόγιο με τα ραντεβού του».

Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ

Γνωρίστε την κόρη του Στιβ Τζομπς, Ιβ
FORTUNEGREECE

Η Ιβ λατρεύει την ιππασία. Το 2016, η μητέρα της αγόρασε ένα ράντσο 15 εκατ. δολαρίων στο Γουέλινγκτον της Φλόριντα για να προπονείται με τη Μίσι Κλαρκ. Σύμφωνα με την Daily Mail, το ράντσο διαθέτει έναν αχυρώνα αρκετά μεγάλο για 20 άλογα και ένα παγοδρόμιο.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Γνωρίστε την κόρη του Στιβ Τζομπς, Ιβ
FORTUNEGREECE

«Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να καταλάβω πώς να βρω χρόνο για τους φίλους, το σχολείο και την ιππασία, αλλά μέσα σε αυτά τα χρόνια κατάλαβα ότι ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρω όλα είναι να δώσω προτεραιότητα σε αυτό που είναι πιο σημαντικό για εμενα», δήλωσε η Ιβ σε συνέντευξή της το 2016 συνέντευξη στην Upper Echelon Academy. Συνέχισε, λέγοντας ότι έχει στόχο να επικεντρωθεί στις σπουδές της και στα ταξίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

SHARE:

24Media Network