GNTM 2 – Ελευθερία: “Τα κορίτσια με ρωτούσαν για τους followers τους στο Instagram”

GNTM 2 – Ελευθερία: “Τα κορίτσια με ρωτούσαν για τους followers τους στο Instagram”
Η Ελευθερία Καρναβά στη Φωλιά των Κου Κου Glomex

Η Ελευθερία Καρναβά αποχώρησε ξανά από το GNTM 2. Μίλησε στη "Φωλιά των Κου Κου" για την επιστροφή της στο σπίτι και το περιστατικό ανάμεσα στην Άννα Μαρία και την Αναστασία Περράκη.

Η Ελευθερία Καρναβά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στο GNTM 2 και να κατακτήσει το όνειρό της. 

Στο επεισόδιο της Τρίτης, η 20χρονη δεν τα πήγε καθόλου καλά στη φωτογράφιση – δοκιμασία αποχώρησης, στην οποία φωτογραφήθηκαν με την Ειρήνη Καζαριάν, την Ελένη Ασημάκη και την Αναστασία Περράκη. 

Έτσι, αποχώρησε για μία ακόμη, οριστική, φορά από τον διαγωνισμό μόδας.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης στη «Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε στους παρουσιαστές ότι όταν επέστρεψε στο GNTM, οι συμπαίκτριές της είχαν μεγάλη απορία για ένα και μόνο θέμα. 

“Όταν επέστρεψα θυμάμαι ότι με ρώτησαν για τους followers στο Instagram. Όλες με είχαν ρωτήσει. Είχαν περιέργεια. Είχαν να δουν τους λογαριασμούς τους πολύ καιρό. Δε θυμάμαι να με ρώτησαν κάτι άλλο. Για τους followers με ρώτησαν σίγουρα. Εγώ τις έψαξα στο Instagram, αλλά δεν μπορούσα να τις ακολουθήσω”, είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία.

Η Ελευθερία σχολίασε, επίσης, το περιστατικό ανάμεσα στην Άννα Μαρία και την Αναστασία Περράκη, λέγοντας:

“Η Περράκη είναι έμπειρη, απλώς δεν έχει ξαναβρεθεί σε συνθήκες GNTM, που έχουμε πολύ λίγο χρόνο και δεν πρέπει να χάσουμε ούτε κλικ. Όντως η Αναστασία μιλούσε στους κριτές ή στον φωτογράφο. Μάλλον η Άννα Μαρία δεν ήθελε να το πει εκείνη την ώρα και να χάσει χρόνο”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα