GNTM 4: Το πρώτο τρυφερό στιγμιότυπο Κυβέλης – Ντίνου και το δημόσιο “σ’ αγαπώ”

GNTM 4: Το πρώτο τρυφερό στιγμιότυπο Κυβέλης – Ντίνου και το δημόσιο “σ’ αγαπώ”
Κυβέλη και Ντίνος στον τελικό του GNTM 4 Instagram / @gntmgr

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, η Κυβέλη και ο Ντίνος από το GNTM 4 εκφράζουν δημόσια τον έρωτά τους. Το βίντεο στο Tik Tok που "προδίδει" τα συναισθήματά τους.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4, κερδίζοντας το “χρυσό” έπαθλο των 50.000 ευρώ, το πολυπόθητο συμβόλαιο με διεθνές πρακτορείο μοντέλων και μια σειρά από εντυπωσιακά δώρα.

Το νεαρό μοντέλο κέρδισε και κάτι ακόμη, έναν άνθρωπο με τον οποίο ήρθε πολύ κοντά στο ριάλιτι μοντέλων του Star. Ο λόγος για τον Ντίνο Κρίτση, ο οποίος μπορεί να αποχώρησε νωρίτερα από το παιχνίδι, ωστόσο, στήριζε την Κυβέλη όλο το διάστημα που βρισκόταν εκτός.

Οι δυο τους είχαν αναπτύξει μια πολύ στενή και δυνατή σχέση, κάτι που φάνηκε όταν βρίσκονταν και οι δύο στο GNTM 4. Μετά το τέλος, όμως, του διαγωνισμού, επιβεβαιώθηκε και από την Κυβέλη και από τον Ντίνο ότι βρίσκονται σε σχέση, ενώ πλέον κανένας τους δεν το κρύβει.

Έτσι, το νεαρό ζευγάρι προχώρησε και στην πρώτη δημόσια ανάρτηση που αποτυπώνει τον έρωτά τους, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Tik Tok ο Ντίνος. Οι δυο τους βρίσκονται στο αυτοκίνητο, κοιτάζονται στα μάτια και λένε “σ’ αγαπώ”.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα