Το GNTM πάει θέατρο – Η Ειρήνη Στεριανού πρωταγωνίστρια παράστασης

Το GNTM πάει θέατρο – Η Ειρήνη Στεριανού πρωταγωνίστρια παράστασης
Ειρήνη Στεριανού NDPPHOTO.GR

Όπως αποκάλυψε h Ειρήνη Στεριανού της έγινε πρόταση να παίξει σε μια παράσταση που θα ανέβει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις 20 Ιανουαρίου στο θέατρο "ΠΚ".

Η αγαπημένη μας “γατούλα” του περσινού GNTM, Ειρήνη Στεριανού μίλησε στην κάμερα του “Μεσημέρι Yes” για τα επαγγελματικιά της πλάνα αλλά και την φετινή σεζόν του τηλεοπτικού σόου.

Το αγαπημένο μας μοντέλο ανέφερε ότι μετά την πρωταγωνιστική της συμμετοχή της στην ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” και την εμφάνισή της στην σειρά “Πολυκατοικία” πρόκειται να ασχοληθεί κι’ άλλο με τον χώρο της υποκριτικής.

Μάλιστα για τη συμμετοχή της στην ταινία είχε δηλώσει παλαιότερα: “Μου αρέσει πάρα πολύ που θα συμμετέχω στην ταινία, είναι μία καινούρια εμπειρία για εμένα. Μπορώ να πω πως ο ρόλος μου, είναι κάτι βασισμένο στην Ειρήνη, είναι μία ναζιάρα μαθήτρια και νομίζω πως το χω αυτό με το νάζι. Επειδή το νάζι με χαρακτηρίζει, νομίζω ότι μου είναι κάτι πολύ εύκολο”

Όπως επίσης αποκάλυψε της έγινε πρόταση να παιξει σε μια παράσταση που θα ανέβει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις 20 Ιανουαρίου στο θέατρο “ΠΚ”. Δυστυχώς, όπως είπε, δεν μπορούσε να αποκαλύψει παραπάνω λεπτομέρειες για τα μέλη του θιάσου καθώς και την υπόθεση της παράστασης.

Όσο για την φετινή σεζόν του GNTM δήλωσε ότι δεν της αρέσει καθόλου που βλέπει ότι πάλι υπάρχει μια “κακιά” πεντάδα αλλά και πως νιώθει ότι προσπαθούν να μιμηθούν την περσινή τριάδα φωτιά, λόγω της επιτυχίας και της προβολής της στα μέσα.

Τέλος πιστεύει σίγουρα ότι γίνεται μοντάζ στα πλάνα και πως μπορεί όπως δήλωσε: “Από τις 10 κουβέντες που θα πει μια κοπέλα να κρατήσουν την μια κακιά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα