Γωγώ Μαστροκώστα: “Κρατούσα το μωρό αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει”

Γωγώ Μαστροκώστα: “Κρατούσα το μωρό αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει”

Η Γωγώ Μαστορκώστα τρεις μέρες αφότου γέννησε, έμαθε πως έχει καρκίνο στο στήθος. Μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη για εκείνη την περίοδο της ζωής της και για το πώς της στάθηκε ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας.

Η Γωγώ Μαστορκώστα συγκλόνισε με την εξομολόγησή της στην Ελεωνόρα Μελέτη και την εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα”, όπου μίλησε για τη ζωή της, για τον καρκίνο του στήθους, για τη γέννηση της κόρης της, αλλά και για τον σύζυγό της.

“Τρεις μέρες αφότου γέννησα και ήμουν σε πελάγη ευτυχίας, ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο στο στήθος. Κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει. Δεν έχεις επιλογή. Δεν έκλαιγα για μένα. Πιο πολύ έκλαιγα για το τι έχω κάνει σ’ αυτόν τον άνθρωπο, γιατί να το κάνω αυτό στον άντρα μου και την οικογένειά μου”.

Η Γωγώ μίλησε και για την πρώτη φορά που ανακοίνωσε δημόσια ότι πάσχει από καρκίνο του στήθους σε μια εκδήλωση για τις γυναίκες της χρονιάς: “Σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου ο Τραϊανός στάθηκε βράχος δίπλα μου. Ο Τραϊανός μου είπε να βγω να μιλήσω για τον καρκίνο στο στήθος για να βοηθήσω τις υπόλοιπες γυναίκες. Τον πρώτο μήνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ στην ασθένειά μου. Ο καρκίνος με έκανε να χάσω για πάντα την ανεμελιά μου”.

Η Γωγώ Μαστροκώστα αποκάλυψε πως μετά στην αρχή της σχέσης της με τον Τραϊανό, εκείνη πίστευε πως ήταν μαζί, ενώ εκείνος μετά από ένα χρόνο θεώρησε πως έχουν σχέση. Όπως είπε η ίδια, εκείνη την περίοδο “ήταν μία από το χαρέμι του”, ενώ αποκάλυψε, επίσης, πώς πριν αποκτήσει την κόρη της είχε μια αποβολή: “Προέκυψε μια εγκυμοσύνη η οποία δεν ευδοκίμησε. Απέβαλα στους δύο – δυόμιση μήνες. Τότε έπαθα ένα μικρό σοκ, γιατί ήμουν 34 χρονών και δεν ήξερα αν θα μπορώ να κάνω παιδί αργότερα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα